Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autósok! Drága a benzin?...

Autósok! Drága a benzin? Tényleg? Azta! Mégis tele van a főváros /is/ dugókkal hogy sokszor mozdulni se lehet az autóktól! Szerintem meg ha drága lenne nem menne mindenki autóval szarni.

Figyelt kérdés
Kivétel az a sok munkába járó meg aki máshogy nem tudná megoldani! De rengetegen vannak akik megtehetnék tömegközlekedéssel is ugyanezt csak ahhoz nehéz a seggük!
2010. dec. 18. 14:17
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
Miért nem tömegközlekedsz? Miért vagy te másabb mint más? Itt háborogsz, hogy miért mennek autóval, közben meg te is beleteszed a s3gged. És nem hiszem el, hogy nekem feltétlenül fontos és máshogy nem tudod megoldani, mert másnak egyáltalán nincs autója és mégis mindent megold. Szóval te sem vagy jobb semmivel, mint akikre fújsz.
2010. dec. 18. 16:28
 22/40 anonim ***** válasza:
hogy neked* feltétlenül fontos
2010. dec. 18. 16:29
 23/40 anonim ***** válasza:
60%

Istenem... Ilyenkor jut eszembe az a szégyen, hogy ha esetleg egy másik bolygón élő valakik figyelnek minket, engem is azonos fajba sorolnak ezzel a puffogó, irigy, felfuvalkodott, élhetetlen hólyaggal.

Kérdező!

Pukkadj meg :)

2010. dec. 18. 16:31
 24/40 anonim ***** válasza:
40%
ost a kérdező mellé kell,hogy álljak.Ne mondjátok már nekem,hogy ez a hatalmas autós tömeg mind a munkából jön meg megy!!!Ez a kérdés másik változata:Nyomorgunk?mégis minden Pláza tömve van vásárlókkal,a pénztárnál 30 percig kell sorba állni.Pl:Müszaki osztályok,sport osztályok,játék osztályok...
2010. dec. 18. 16:33
 25/40 anonim ***** válasza:
40%
Most a kérdező mellé kell álljak.Ne mondjátok már,hogy ez az autós tömeg mind a munkából jön.Ez ugyanolyan,hogy nyomorgunk,de ugyanakkor minden Pláza tele van vásárlókkal,és nem csak ünnepek elött.
2010. dec. 18. 16:36
 26/40 anonim ***** válasza:
100%

Drága a benzin de mit lehet tenni? Én kocsival járok dolgozni amióta itt a hideg. Este melóból nagyon jó hogy a 97E-169E egymás után elmegy és akkor marad a 161 ami körbe megy a kőbányai gyártelepen persze elötte 10 percig 4 nyitott ajtóval állunk Keresztúr központban. Ez nyáron nem érdekelt sokszor mentem kocsi helyett busszal de hidegben azért szívesen érek haza elöbb.

Nem mindenhova járok kocsival. Belvárosba van dolgom akkor egyértelmű hogy BKV-val megyek be (és nem blicelek rajta).

2010. dec. 18. 16:42
 27/40 anonim ***** válasza:

"Ez ugyanolyan,hogy nyomorgunk,de ugyanakkor minden Pláza tele van vásárlókkal"

És még az internetet se kapcsolták ki :)

2010. dec. 18. 16:48
 28/40 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőt az zavarja, hogy (nagyon) sokan vesznek a kelleténél nagyobb autót hitelből, még a wc-re is azzal mennek és ezek után pampognak, hogy drága az üzemanyag.

Én is sokat járok kocsival (kb. havi 1500 km = 75.000 ft), de pont az utóbbi két napban sokat BKV-ztam, mert sokkal gyorsabb.

De erre van egy nagyon egyszerű megoldás. Holnaptól bevezetném a dugódíjat és az így keletkezett extra bevétel 100%-át visszaforgatnám a tömegközlekedésbe.

2010. dec. 18. 19:50
 29/40 anonim ***** válasza:
igazat adok a kérdezőnek. maximálisan. Sírnak, hogy ilyen drága a benzin.De basszus mindenki azt látja hogy tömve vannak az utak .Akkor miért ne emelnék? Emeljék csak nyugodtan. Én is autós vagyok. Magam ellen beszélek, sőt 10 litert eszik 100-on a kocsim és nem sírok, bőven fenn tudom tartani átlag fizetésből. Csak mert meggondolom hova érdemes beindítani a kocsit,nem úgy mint azok akik tényleg sz.rni is kocsival mennek
2010. dec. 18. 20:20
 30/40 A kérdező kommentje:
Na úgy látom nem csak én gondolkodom így! Örülök neki... A 19:50-es jól gondolja a dugódíjjal kapcsolatban sőt szó is volt már erről hogy lesz valami ilyesmi... De mint kiderült az olajkályhák miatt van tele minden út vagyis velük van tele...
2010. dec. 18. 21:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!