Autósok! Drága a benzin? Tényleg? Azta! Mégis tele van a főváros /is/ dugókkal hogy sokszor mozdulni se lehet az autóktól! Szerintem meg ha drága lenne nem menne mindenki autóval szarni.
Igen, sokaknak át van alakítva az autója... Nézd csak, létezik ám etanol-átalakító... Be is lehet kötni, az egyszerűbbeket egy majom is be tudja kötni. Képzeld, én még nem vettem meg az átalakítót a jelenlegi autómba, mert az előzővel eladtam azt is. Mily csodálatos dolog, nem?! És nem "b@ssza tönkre" a motort, ahogy sokan írják...
Mik vannak?!
Szívesen megkérdezném a kedves kérdezőt, hogy vajon mi szorult a seggébe, amiért ennyire zaklatott, de ugysem lenne őszinte.
Az a helyzet, hogy ilyen benzinár mellett ráadásul ilyen szar időben senki sem autózik kedvtelésből.
A tömegközlekedés is drága és ezerszer inkább ülök a 25 fokos kocsimban kényelmesen a dugó közepén, minthogy kizsebeljenek a bkv-n a tömegben, befagyjon a p.icsám a megállóban, leüljek egy hugyos ülésre, átszállogassak, meg össze-visszagyalogoljak. Nem, én beülök, aztán majd a a célnél kiszállok.
Csak nem nincs pénzed fenntartani az autódat és ba.ssza a csőröd, hogy másnak van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!