Szerintetek reális, hogy a Jobbikot főleg a gyári munkások, földművesek támogatják, az LMP-t meg az egyetemisták és értelmiségiek?
"sokan kipróbálták a füvet meg a port is bulikba
...
konkrétan én ismerek is 1-2 őt "
Ez nem általánosítás, kedves liberális barátom? 1-2 ismerősről egy egész társadalmi csoportra (orvostanhallgatók, sőt egyetemisták) vetítesz ki tulajdonságokat?
"Ez nem általánosítás, kedves liberális barátom? 1-2 ismerősről egy egész társadalmi csoportra (orvostanhallgatók, sőt egyetemisták) vetítesz ki tulajdonságokat?"
milyen liberális?:DD ne sértegessél már
undorodom a liberálisoktól
főleg a bal lib médiától
nem vetítek én ki semmit
azt írtam amit látok az egyetemen
és az egyetemi bulikon
az 1-2 meg értsed képletesen -.-
"Szerintetek reális, hogy a Jobbikot főleg a gyári munkások, földművesek támogatják"
Nem reális. A Jobbikot főleg munkanélküliek támogatták, amíg népszerű volt, esetleg a szolgáltató szektor bizonytalan helyzetű, alacsony keresetű segéderői. Emellett volt egy szélsőjobbos, sok diákot tartalmazó része is a szavazótáborának.
"az LMP-t meg az egyetemisták és értelmiségiek"
Az LMP szavazói között nagyon sok volt a diák, ezen belül elsősorban: bölcsész, jogász, kommunikáció/marketing stb. szakos. Sok értelmiségi is támogatja, főleg író, költő, művész, esztéta, filmes, színházi ember stb.
Mindkét pár komolytalan, csak máshogy.
"Igen? mert nekem egy orvostanhallgató ismerősöm se drogos. akár SOTE-s, akár pécsre jár"
Mert még egyiknek sem adták a kezébe a szekrény kulcsot. Majd másodévben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!