Szerintetek reális, hogy a Jobbikot főleg a gyári munkások, földművesek támogatják, az LMP-t meg az egyetemisták és értelmiségiek?
'dubiis libertas'
Ne hagyjátok, hogy ez az organizmus provokáljon.
Érzelmi alapon pedig leginkább az "egy drogost és két langyost minden háztartásba - a számok növekedhetnek!" kategóriájú ún. programot megalkotó Lehetünk Még Pedofilok (röviden: LMP) politizál.
"Kedves dubiis libertas!"
Vegyél be egyet abból a ciánkapszulából, amit Kuncze "ki cuccolja meg Kovács Pistikét?" Gábor olyan lelkesen ajánlgat!
Kedves hatvankettes
1: Nem vagyok lmp szimpatizáns, lévén liberálisként vállalhatatlan mindennemű antikapitalizmus a számomra.
2: Kuncze ciánkapszulás mondatát olvastad is eredeti kontextusában, vagy csak a kurucon?
1. Nincs költő a világon, aki kellőképp ki tudná fejezni, hogy milyen hatalmas nagy ívben lesz*rom, hogy mi a vállalhatatlan számodra és mi nem.
2. Nem olvastam. Végighallgattam, mert nézni nem bírtam a rusnya pofáját. Azért ez kellemetlen lehet, mivel ez a kurucos dolog egész jó oltásnak indult mi? :(
Hatvanketes
1: Te utaltál arra, hogy lmp szimpatizáns lennék, ezt cáfoltam meg.
2: Tehát, akkor felmerül a kérdés, hogy a szöveg értelmezése okozott gondot, vagy tudatosan provokálsz?
"'dubiis libertas'
Ne hagyjátok, hogy ez az organizmus provokáljon."
Miért van az hogy valaki kifejti jobbik ellenző véleményét máris provokál, máris ciánkapszulát neki?
Pontosan ezért egy bohócpárt a jobbik, nem lehet komolyan venni, mivel a párttagok is ilyenek, ergo a szimpatizánsaik is művelik az irredentaság minden szintjét.
Bezzeg a jobbikosok bárkit bármilyen párttal szidhatnak, mert csak az övék "a párt", de ha az ő pártjukat szidja valaki, akkor már rögtön hápognak hogy ez nem ér.
Kérdésre válaszolva, nekem se a jobbik se az lmp nem szimpatikus, de az mszpt fideszt is megvetem.
Szerintem bármelyik kerülne az ország élére, az rossz lenne.
"Most akkor mi számít vidéknek?
Eddig azt hittem hogy van pest meg van vidék "
szóval akkor van Pest... meg az összes többi?
"Miért van az hogy valaki kifejti jobbik ellenző véleményét máris provokál, máris ciánkapszulát neki?
Pontosan ezért egy bohócpárt a jobbik, nem lehet komolyan venni, mivel a párttagok is ilyenek, ergo a szimpatizánsaik is művelik az irredentaság minden szintjét.
Bezzeg a jobbikosok bárkit bármilyen párttal szidhatnak, mert csak az övék "a párt", de ha az ő pártjukat szidja valaki, akkor már rögtön hápognak hogy ez nem ér.
Kérdésre válaszolva, nekem se a jobbik se az lmp nem szimpatikus, de az mszpt fideszt is megvetem.
Szerintem bármelyik kerülne az ország élére, az rossz lenne.
"
téged se lehet komolyan venni
te is csak 1 semmi nem jó és mindenkit szidok típus vagy
főleg a fideszt és a jobboldalt
"A parlamentben nekik van egyedül olyan jelöltjük akinek nincs értségije."
És mivel lenne jobb ha lenne neki? Attól agysebész lesz? Ne röhögtessetek már! Érettségi...
"téged se lehet komolyan venni "
azért nem lehet komolyan venni mert a jobbik ellen és nem mellette vagyok? na szép
"A Jobbik fogja elhozni az igazi demokráciát"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!