Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek reális, hogy a...

Szerintetek reális, hogy a Jobbikot főleg a gyári munkások, földművesek támogatják, az LMP-t meg az egyetemisták és értelmiségiek?

Figyelt kérdés
2011. jan. 24. 10:48
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

"azért nem lehet komolyan venni mert a jobbik ellen és nem mellette vagyok? na szép "

el ne sírd magad

"irredentaság" ezt is csak hallottad valahol a népszabadságba mi?:D

nyomod az üres szöveget tartalom nélkül

ez vagy te

2011. jan. 24. 12:22
 22/45 anonim ***** válasza:

dubiis libertas!

Hogy egyezteted össze a liberalizmusodat azzal, hogy az embereket csoportokba sorolod, és ez alapján általánosított tulajdonságokat aggatsz rájuk?

(Idézlek: "jobbik egy komolyabb szakértők nélküli, érzelmi alapon politizáló párt, így értelemszerű, hogy az alacsonyabb iskolázottságúaknak tudnak imponálni")

Tehát akkor aki Jobbikos, az alacsony iskolázottságú?

Nem épp a szadesz söpörte össze a társadalom legalját - munkakerülők, drogosok, magamutogató bu-zik (nem a normálisak, hanem a parádés majmok), stb. - , csak hogy meglegyen a küszöb? Ezek a rétegek azok, akik nem épp a doktori iskolák ajtaját döngetik.

23/45 anonim ***** válasza:

"Miért van az hogy valaki kifejti jobbik ellenző véleményét máris provokál, máris ciánkapszulát neki?"

Mert egy korcs.

24/45 anonim ***** válasza:
Értelmiség nem az, aki magát annak vallja. Én inkább értelmi figyatékosoknak tartom az LMP-t, de ez csak egy magánvélemény. Irodai alkalmazott vagyok, vezetőségi tag, és a vezetőség többi részével együtt leginkább a Jobbik áll közel hozzánk. Többségünk egyetemi diplomával rendelkezik.
2011. jan. 24. 12:23
 25/45 anonim ***** válasza:
0%
Ó, a korcsozós nemnormális azóta is aktív fórumozó? :) A gőzgépes még megvan?:)
2011. jan. 24. 12:23
 26/45 anonim ***** válasza:
Mért ne lennék aktív te ostoba korcs? Mert neked nem teccik a pofám? Akkor szíddle magad.
2011. jan. 24. 12:24
 27/45 anonim ***** válasza:
0%
LMPS VAGY ÉS AKI NEM LMP-S az egy Bu.Zi :)
2011. jan. 24. 12:26
 28/45 anonim ***** válasza:
0%
*vagyok
2011. jan. 24. 12:26
 29/45 anonim ***** válasza:
25%

Idézlek: "jobbik egy komolyabb szakértők nélküli, érzelmi alapon politizáló párt, így értelemszerű, hogy az alacsonyabb iskolázottságúaknak tudnak imponálni

1: Sorold a nemzetközileg elismert, szakirányú végzettséggel bíró szakpolitikusaikat.

2: A kérdés tükrében a válaszom nem kirekesztő. Egy parasztgazda, vagy egy gyári munkás komoly eséllyel alacsony iskolázottságú, ezt remélem nem tagadod.

3: Nem minősítem őket, hanem egy tényt közlök: a jobbik szavazóinak szép része a miép volt szimpatizánsainak, az mszp keményen baloldali, és a demokráciát nem igazán kedvelő "kádárista" rétegének, valamint pár, a jobbközépnél jelentősen radikálisabb személynek köszönheti, hogy bent van a parlamentben.

2011. jan. 24. 12:27
 30/45 anonim ***** válasza:
0%

"52-es te vagy gázkamramérnök kirájjhekker vagy?:D"

csak simán gázóra leolvasó :D

2011. jan. 24. 12:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!