Szerintetek reális, hogy a Jobbikot főleg a gyári munkások, földművesek támogatják, az LMP-t meg az egyetemisták és értelmiségiek?
"hogy az alacsonyabb iskolázottságúaknak tudnak"
A parlamentben nekik van egyedül olyan jelöltjük akinek nincs értségije.
lmp be ott van terry black őt jelöltették polgár mesternek
neki milyen végzettsége van?
én mint főiskolai hallgató szintén jobbikos vagyok
inkább úgy lenne a helyes hogy a Jobbik szavazóbázisa a 18-30 év körüliek vannak többségbe
Én inkább másként közelíteném meg a kérdést Jobbik szavazatot nagy többségében keleten főleg vidéken szerezte ahol az emberek ugymond parasztok egyszerű munkások a jobbik programja is erre épül szegények védelme cigányok megfékezése És a vidéki embereknek ezzel van a legnagyobb problémája.
Egyetemisták ugymond értelmiség főleg városban élő ficsurok el sem tudják képzelni milyen az élet vidéken el vannak kényeztetve tul jó dolguk van nem tudják milyen ha összeverik nagyszüleiket elopják mindenüket ezeknek az embereknek túl szélsőseges a jobbik elkényeztetett f*szfejek így persze csak ilyen szdsz klón b*zi párt imádat maradt nekik
Egyetemet végzett informatikus vagyok, és - bár "jobbikos" nem vagyok - ők állnak hozzám legközelebb jelenleg.
Az LMP meg az mszp után a legunszimpatikusabb, bár vannak kérdések, amiben egyetértek velük.
nem csak vidéken sz@r a helyzet
itt Komárom-Esztergom megyében is tarthatatlan
bár itt a bánya miatt eddig szoci fellegvár volt sokan átpártoltak a fideszhez így lett fidesz
de a fiatalok nagy többsége jobbikos
Az LMP-ét a homokosok meg a magukat értelmiséginek tartók támogatják (egyébként nem azok)!
Lehet Majd Popsiba!
"nem csak vidéken sz@r a helyzet
itt Komárom-Esztergom megyében is tarthatatlan
"
Most akkor mi számít vidéknek?
Eddig azt hittem hogy van pest meg van vidék
Másrészről meg egyetemista vagyok, és egy LMP-szimpatizánst ismerek. Vannak jobbikosok sokan, fideszesek kevesebben és olyanok vannak a legtöbben akik senkire se tudnak szavazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!