Szerintem aki Magyar az alap dolog hogy fáj neki a Trannon!
2011. jan. 18. 18:32
12/57 anonim válasza:
Trianon*
2011. jan. 18. 18:32
13/57 anonim válasza:
Ha már példálózni kell, akkor ne pénztárcához hasonlítsunk. Hanem mondjuk egyik nap elveszted a két kezedet. Nyilván akkor 10 év múlva is fáj a hiánya.
A második válaszoló voltam.
2011. jan. 18. 18:34
14/57 anonim válasza:
"Ha már példálózni kell, akkor ne pénztárcához hasonlítsunk. Hanem mondjuk egyik nap elveszted a két kezedet. Nyilván akkor 10 év múlva is fáj a hiánya."
Igen csak aki elveszti a kezét és tíz év után azon siránkozik, hogy nincs keze az nem tud haladni, fejlődni. Nőt is csak akkor talál, ha elfogadja a szerencsétlen helyzetét és iszonyú nagy lendülettel és akaraterővel munkához lát. Azzal még senki nem jutott előbbre, hogy siránkozott.
Ja és ha üszkös volt a kezed, akkor utólag 10 év után is beláthatod, hogy sza.r kéz nélkül, de szükségszerű volt az amputáció.
2011. jan. 18. 18:42
15/57 anonim válasza:
Hozzátenném, hogy nem vesztettük el a két kezünket. Ez az ország teljesen életképes úgy is, ahogy van. Nem azért nem haladunk, mert kicsi a területünk. Elmúltak már azok az idők, amikor a területen múlt egy ország jóléte.
2011. jan. 18. 18:49
16/57 anonim válasza:
Világos, nem is azt mondod, hogy siránkozzuk folyamatosan a veszteségek miatt. De azért az is érthető, ha jobban szeretnénk "kézzel" élni.
2011. jan. 18. 18:51
17/57 anonim válasza:
Baromság a múlton merengeni!!!! Ezt a szar kicsi, maradék országot sem tudják rendbetenni, akkor mi kéne még! A mi szenátoraink szarhoz sem értenek, elcseszték mindig a hazájukat, ez volt és ez van most is! Nagy birodalmak is eltűntek az útvesztőben ez a kis magyar nép is el fog tűnni és lesz egy myarul-cigányul hablatyoló Roma nemzet! Nem veszitek észre, kiszülnek bennünket, kígyót melenget a politika az országunk ölén!!! Nem kell nagy magyarország, aki kinnt rekedt így járt nem lehet visszacsinálni semmit, pláne nem a történelmet!!!
2011. jan. 18. 18:54
18/57 A kérdező kommentje:
18:54
Merjünk kicsik lenni, ugye? :S
2011. jan. 18. 18:59
19/57 anonim válasza:
Nem, merjünk realisták lenni.
2011. jan. 18. 19:05
20/57 Shanokk válasza:
Nos én nem vagyok bal oldali érzelmű ember, bár talán, ha magamat be kéne sorolnom reál-liberalista lennék vagy ilyesmi, ha létezik egyáltalán ilyen. Létezik mert Én az vagyok, de mindegy. Persze, hogy fáj. Szerintem minden magyarnak fáj, már amennyiben elfelejtjük azt az elméletet, hogy csak az a magyar, aki FIDESZ-KDNP ill. JOBBIK szimpatizáns. Az így gondolkodóknak azt tudom mondani, hogy nekem Magyarországon született "álmagyarnak" is fáj Trianon. Az ATV-s vén b.uzikkal meg ne foglalkozz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!