Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Atv baloldali csatorna?

Az Atv baloldali csatorna?

Figyelt kérdés
csak azért gondolom mert mindig ott szólalnak meg a szélső baloldali politikusok(pl Noé Krisztina)

2011. nov. 2. 19:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az. Úgy mint a hírtv jobboldali. (fidesz)
2011. nov. 2. 19:55
 2/11 anonim ***** válasza:
25%
Persze hogy az. A Hír tv pedig a reális csatorna, vagyis a jobboldali. Ott kulturált formában kérdeznek meg néha ellenzékieket is, az Atv - vel ellentétben. ahol a kérdések közepette okítani is próbálják a Fidesz képviselőit. Ha diktatúra lenne mint az néhányan állítják, már megszüntették volna az egészet.
2011. nov. 2. 19:56
 3/11 jamesbond ***** válasza:
61%
Az ATV az egyetlen nem kormánypárti csatorna. Ha a többi jobboldali, azokhoz képest mindenképp baloldalinak számít.
2011. nov. 2. 20:01
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

" A Hír tv pedig a reális csatorna, vagyis a jobboldali."

Azért ne párt tv-t állítsunk be reálisnak, objektívnek se. Sőt kormánypártit ne.

2011. nov. 2. 20:03
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Hír tv reális csatorna, na neee, a választások előtt akkora marhaságok hangoztak el, hogy nem tudtam, hogy nevessek vagy sírjak. Kolopele nagyon sajnállak, mert egy értelmesen gondolkodó embernek tartalak, de szerintem az agymosáson átmentél, vagy bérkommentelő vagy.
2011. nov. 2. 20:03
 6/11 anonim ***** válasza:
74%
Kálmán Olga neve garancia az elfogult baloldali értékekre. Az igazán idegesítő a nőben, hogy okos. :D Mindig genyókat kérdez, erőszakosabb egy férfinál is, jó meglátásai vannak, és egyébként asszem baloldali érzelmű.
2011. nov. 2. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.

Ennyi erővel lehet h te vagy az agy mosott. Definíció szerint az agy mosottnak fogalma sincs róla h ő agy mosott. Szoktál ilyeneken gondolkozni? Mi van ha mégis te tévedsz? Én pld. szoktam. Az is lehet h nincs igazam. Mindig arra szoktam törekedni, hogy hagyjak magamnak menekülő utat, arra az esetre ha később rájövök, én tévedtem. Te szoktál tévedni?

2011. nov. 2. 20:18
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Igen szoktam tévedni, de ne haragudj, aki a Fideszre szavazott és most is ilyen hévvel kardoskodik mellettük, az szerintem a saját elveinek mond ellent, vagy teljesen átmosták az agyát.
2011. nov. 2. 20:20
 9/11 Sikoltó ***** válasza:
60%

MAgyaroszágon MINDEN média párt tuladjon, (még a fürge ujjakat is a sanoma kiadó adja ki (mszp érdekkör)

Most van egy kis átrandeződés

de az atv az mszp házitv mint ahogy a hírtv fidesz házitévé

az újságoknál van diferencia, az újságok kb 70%mszp 20% fidesz 10% pedig más érdekkör (pl sok ex szdsz újság még nem helyeződött új álláspontra,

Magyarországon amúgyis komoly gond a média túlzott átpolitizáltsága, ami az egyik oka a sz@r minőségnek. láds ATV aminél a minőség szót használni se érdemes

2011. nov. 2. 20:21
 10/11 anonim ***** válasza:
61%
Nem tudom hogy miért kell ilyen szavakat használni hogy agy mosott valaki attól függően hogy mi a véleménye. Az viszont elgondolkoztató hogy miért mindig a baloldal hangoztatja ezt a szót. Láttam már sok interjút, sok közvetítést mindkét csatornáról, és nekem ez a véleményem. A kérdésre kellene válaszolni mások idétlen sértegetése helyett.
2011. nov. 2. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!