Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kommunizmus vagy a nácizmus...

A kommunizmus vagy a nácizmus az undorítóbb?

Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi, tudom mindkettő rosssz de kérlek azt mondjátok hogy szerintetek melyik a LEGROSSZAB! Ha van kedvetek indokoljátok is
2011. jan. 11. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/72 anonim ***** válasza:
56%

OFF

zoco:

Amiben teljesen egyetértünk, az az enyémet közvetlenül megelőző hozzászólásod volt - eddig két alkalommal is, itt és az "Ennek az elmúlt húsz évnek köszönhető?" kérdésnél is. Azért írtam hozzá csak ennyit, mert eléggé pontosan azt írtad le, ami belőlem is kikívánkozott - de minek szaporítsam a szót, ha már előttem valaki megfogalmazta? Szóval nem személyeskedés volt, kérlek ne vedd annak.

Olvastam egyéb válaszaidat is, és (szerintem) természetes, hogy nem mindenben egyezik a véleményünk. De nem hiszem, hogy ezt ITT és ÍGY kellene megvitatnunk - ha valami nagyon bántja a csőrömet, majd úgyis írok róla, mint ahogy szoktam is... Na bumm, legfeljebb lepontoznak! :-)

Pedro

2011. jan. 12. 21:49
 52/72 anonim ***** válasza:
56%
Ok.Egyébként nem vettem személyeskedésnek,csak úgy kérdeztem.Az természetes is hogy mindenben nem értünk egyet,de annak örülök hogy a bunkóságról egy a véleményünk.
2011. jan. 12. 21:57
 53/72 anonim ***** válasza:
91%

Nálunk ma a jobbik lenne ilyen,ha hatalomra kerülnének.Káosz és zűrzavar,minden cigány,idegen kivégzése válogatás nélkül.Saját embereiktől hallottam utalásokat ezekre.Úgyhogy nincs miről beszélni.

Te normálisnak érzed magadat? Káosz, zűrzavar meg kivégzések. Túl sokat nézed a tv-t.

Gondolom, akkor az ellen sincsen kifogásod, amikor emberek halnak meg manapság, mert nincs pénzük fűtésre és ennivalóra és rablógyilkosok mászkálhatnak szabadlábon, mert a törvény gyakorlatilag nem vonatkozik rájuk. Na, ez utóbbi tényleg a valóság, szemben a marhaságaiddal.

2011. jan. 13. 13:28
 54/72 anonim ***** válasza:

"Nálunk ma a jobbik lenne ilyen,ha hatalomra kerülnének.Káosz és zűrzavar,minden cigány,idegen kivégzése válogatás nélkül.Saját embereiktől hallottam utalásokat ezekre.Úgyhogy nincs miről beszélni"

LOL :D

Ez el is kerülte a figyelmem. :D

Azt nem értem, hogy ha valakinek fogalma nincs valamiről (pl. napi politika), és nem tudja mit beszél, csak átvesz ilyen idióta sablonokat, mint a fenti mondat, az minek szól bele ilyen témákba, és miért hirdeti a hülyeségét?

2011. jan. 13. 13:35
 55/72 anonim ***** válasza:
56%
Jó,valóban túl reagáltam ezt a dolgot,de úgy felhúztam magam ezen a nácizmus dicsőítésén hogy valóban túllőttem a célon.Bár a jobbik akkor sem lesz a favoritom.Mivel én is a vagyonos emberek közé tartozom,magánorvos vagyok,engem is próbáltak már kirabolni,de az a riasztó ami csak a rendőrségen jelez lebuktatta őket.Egyetértek azzal is hogy sokan nem tudják fizetni a számláikat,hiteleiket,de az emberek fele erről saját maga tehet,a többi meg a körülmények áldozata,főként az elmúlt 8 évé.Na,közülük mennyi van még szabadlábon?
2011. jan. 13. 13:42
 56/72 anonim ***** válasza:
100%

Az elmúlt nyolc évben az MSZP volt hatalmon. Ők meg azért eléggé beágyazták magukat, szóval én kétlem, hogy bármelyik igazi nagykutyájukat elszámoltatnák.

Egyébként javaslom neked, hogy beszélgess nálad szegényebb emberekkel. Sokat tágítana a látókörödön.

2011. jan. 13. 13:59
 57/72 anonim ***** válasza:
56%
Hidd el,szoktam.Azért is mertem bátran leírni amit írtam.Láttad,odaírtam hogy nem mindenki tehet róla,kb.a fele.Akik minden reklámnak bedőlve kezdtek teljesen felesleges dolgokat vásárolni,csak mert a szomszédnak is van,meg olyan lakást építeni,ami szintén a szomszédnak van.Egyik ismerősöm azért vett új autót,mert én is vettem,és nem bírta elviselni,hogy nálunk már van kettő is.Bocs,de ezeket az embereket nem tudom sajnálni,a másik felét viszont nagyon is,akik nem vállalták akkor túl magukat,mégis padlóra kerültek.
2011. jan. 13. 14:32
 58/72 anonim ***** válasza:

"De mint orvos sajnos nem segítenék rajtad."

Nincs erre valami esküszerű, vagy valami hasonló? Tényleg orvos vagy?

2011. jan. 13. 20:44
 59/72 anonim ***** válasza:
Az vagyok.De te szívesen segítenél nácizmust dicsőítő emberen?Mindegy,nem is érdekel,már többet nem írok,mert a becenevemről megismert egy kis páciensem apja,sőt még meg is véd egy másik oldalon.Tudod,megmentettem az életét,és nem értette mit keresek én itt.Az a baj,hogy annyira Fidesz párti vagyok,hogy ha vitatkozni kezdek erről,teljesen behergelem magam.Azután csodálkozom magamon,de megint elkezdem.Úgyhogy én kiszálltam.Minden jót mindenkinek,a náci meg nézzen magába egy kicsit.
2011. jan. 13. 21:47
 60/72 anonim ***** válasza:

Zoco, volt régebben a Vészhelyzetben egy rész, amikor a fekete bőrü Benton operált egy skinhead-et, akinek egy kés volt a szívében. Miközben operálta, folyamatosan látta a kezét is, amire az volt tetoválva, hogy "ölj meg minden niggert!"

Elvégezte az operációt és megmentette, de elég rendesen kiborult miatta. :)

2011. jan. 14. 16:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!