A kommunizmus vagy a nácizmus az undorítóbb?
OFF
zoco:
Amiben teljesen egyetértünk, az az enyémet közvetlenül megelőző hozzászólásod volt - eddig két alkalommal is, itt és az "Ennek az elmúlt húsz évnek köszönhető?" kérdésnél is. Azért írtam hozzá csak ennyit, mert eléggé pontosan azt írtad le, ami belőlem is kikívánkozott - de minek szaporítsam a szót, ha már előttem valaki megfogalmazta? Szóval nem személyeskedés volt, kérlek ne vedd annak.
Olvastam egyéb válaszaidat is, és (szerintem) természetes, hogy nem mindenben egyezik a véleményünk. De nem hiszem, hogy ezt ITT és ÍGY kellene megvitatnunk - ha valami nagyon bántja a csőrömet, majd úgyis írok róla, mint ahogy szoktam is... Na bumm, legfeljebb lepontoznak! :-)
Pedro
Nálunk ma a jobbik lenne ilyen,ha hatalomra kerülnének.Káosz és zűrzavar,minden cigány,idegen kivégzése válogatás nélkül.Saját embereiktől hallottam utalásokat ezekre.Úgyhogy nincs miről beszélni.
Te normálisnak érzed magadat? Káosz, zűrzavar meg kivégzések. Túl sokat nézed a tv-t.
Gondolom, akkor az ellen sincsen kifogásod, amikor emberek halnak meg manapság, mert nincs pénzük fűtésre és ennivalóra és rablógyilkosok mászkálhatnak szabadlábon, mert a törvény gyakorlatilag nem vonatkozik rájuk. Na, ez utóbbi tényleg a valóság, szemben a marhaságaiddal.
"Nálunk ma a jobbik lenne ilyen,ha hatalomra kerülnének.Káosz és zűrzavar,minden cigány,idegen kivégzése válogatás nélkül.Saját embereiktől hallottam utalásokat ezekre.Úgyhogy nincs miről beszélni"
LOL :D
Ez el is kerülte a figyelmem. :D
Azt nem értem, hogy ha valakinek fogalma nincs valamiről (pl. napi politika), és nem tudja mit beszél, csak átvesz ilyen idióta sablonokat, mint a fenti mondat, az minek szól bele ilyen témákba, és miért hirdeti a hülyeségét?
Az elmúlt nyolc évben az MSZP volt hatalmon. Ők meg azért eléggé beágyazták magukat, szóval én kétlem, hogy bármelyik igazi nagykutyájukat elszámoltatnák.
Egyébként javaslom neked, hogy beszélgess nálad szegényebb emberekkel. Sokat tágítana a látókörödön.
"De mint orvos sajnos nem segítenék rajtad."
Nincs erre valami esküszerű, vagy valami hasonló? Tényleg orvos vagy?
Zoco, volt régebben a Vészhelyzetben egy rész, amikor a fekete bőrü Benton operált egy skinhead-et, akinek egy kés volt a szívében. Miközben operálta, folyamatosan látta a kezét is, amire az volt tetoválva, hogy "ölj meg minden niggert!"
Elvégezte az operációt és megmentette, de elég rendesen kiborult miatta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!