Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kommunizmus vagy a nácizmus...

A kommunizmus vagy a nácizmus az undorítóbb?

Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi, tudom mindkettő rosssz de kérlek azt mondjátok hogy szerintetek melyik a LEGROSSZAB! Ha van kedvetek indokoljátok is
2011. jan. 11. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/72 anonim ***** válasza:
100%
mellesleg,eztmár sokszor mondtam a diktatúra és a kommunizmus nem ugyanaz,mert ezt mindenki keveri
2011. jan. 11. 16:24
 12/72 anonim ***** válasza:
80%
A demokráciának hazudott élősködés (ami most van) a legrosszabb.
2011. jan. 11. 16:25
 13/72 anonim ***** válasza:
16%
A nácizmus sokkal undorítóbb,a kommunizmus jó a szegény embernek.
2011. jan. 11. 16:30
 14/72 anonim ***** válasza:
73%

"kommunizmus jó a szegény embernek"

Te sem vagy százas, komám...

2011. jan. 11. 16:37
 15/72 anonim ***** válasza:
70%

"Szerintem a mai rendszerben vagyunk a legjobban nyomorba döntve, az említett rendszerekben legalább volt munkalehetőség, nem fordulhatott elő, hogy valaki annak ellenére se kapjon munkát, hogy van képzettsége. Lehet, hogy kevés volt, de volt."

Az mennyivel jobb, hogy fölösleges munkát végez a legtöbb ember, cserébe az állam eladósodik és a rendszer összeomlik?

2011. jan. 11. 16:39
 16/72 anonim ***** válasza:
78%

"Kedves elso!

Meseld mar el nekem, mikor voltak az orszag vezetoi nacik?"

Mért kell ahhoz magyar náci vezetés, hogy ez az eszme romba döntsön egy országot? 1944 márciusa után ezt az országot a nácik kormányozták, a magyar kormánynak semmi hatalma nem volt. Meg voltunk szállva. És ami ebben az 1 évben Magyarországon történt (1944 március-1945 április) az a magyar történelem egyik legszomorúbb időszaka. :( Az meg, hogy a kommunista "felszabadulás" mit hozott az országra, azt nem is kell ecsetelni azt gondolom... Én is rühellem egyébként a mostani rendszert, ha tehetném az 1944 előtti állapotokat állítanám vissza, nagyjából a Horthy- vagy a dualista rendszert, persze modernebb formában. De ez ma sajnos csak egy utópia, ezért ebből a rendszerből kell kihozni a legtöbbet.

2011. jan. 11. 16:40
 17/72 anonim ***** válasza:

"olyan hogy kommunizumus csak a mesében létezik,a valóságban nem igazán"

Jó, hát a valóságban nácizmus sem létezik. De most nem is ez volt a kérdés.

2011. jan. 11. 16:43
 18/72 anonim ***** válasza:
48%

A kommunizmusban nincs is olyan, hogy szegény ember :D

De a nácizmus sokkal undorítóbb szerintem. A két elmélet a két véglet, de mégis inkább a mesterséges egyenlőség, mint a légből kapott elméleteken alapuló népirtás.

2011. jan. 11. 16:44
 19/72 anonim ***** válasza:
87%

"A nácizmus sokkal undorítóbb,a kommunizmus jó a szegény embernek."

A nácizmus mivel rosszabb a szegény embereknek? Ugyanúgy mindenkinek van munkája. Hamár ilyen téren hasonlítod össze.

2011. jan. 11. 16:45
 20/72 anonim válasza:
48%
Mindkét rendszer mögött ugyanazok a gazdasági, pénzügyi érdekcsoportok álltak, ugyanazok, akik most is irányítják a politikát. A cél az emberek szegénységben tartása, és elbutítása. Egy elbutított, szegény (folytonos anyagi problémákkal küzdő) ember könnyen befolyásolható, könnyen irányítható, kézben tartható, és gyenge. Így lehet kordában tartani a népeket, hogy aztán az a néhány tízezer ember a világban, olyan gazdagságban élhessen,(anélkül, hogy valamit is dolgoznának) amit a "többiek" elképzelni is alig tudnak. (Javaslom elolvasni Henry Ford (A Ford autógyár alapítója): A Nemzetközi Zsidó - a világ legfőbb problémája c. könyvét, illetve a Cionista Kiáltványt) Ezt a két művet összevetve a történelem órákon tanultakkal, és a mai gazdasági politikai helyzettel kapcsolatos tapasztalataival, nézeteivel, elég szép kerek képet kap az ember arról, hogy miről szól tulajdonképpen a világ, és miért arról.
2011. jan. 11. 16:46
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!