Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A kommunizmus vagy a nácizmus...

A kommunizmus vagy a nácizmus az undorítóbb?

Figyelt kérdés
A véleményetekre vagyok kíváncsi, tudom mindkettő rosssz de kérlek azt mondjátok hogy szerintetek melyik a LEGROSSZAB! Ha van kedvetek indokoljátok is
2011. jan. 11. 15:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/72 anonim ***** válasza:
93%

"Sverdans válasza:

A valóban értelmes választ Dantes adta meg!

a 47%-os engem is kiirtana, mert szerinte káros vagyok! -.-"

Látom tanultál valamit Sverdi. Érdemes idejárnod. :)

2011. jan. 11. 21:54
 42/72 anonim ***** válasza:
69%

"Nem fordulhat elő? Akkor mi a pöc$ volt itt a módszerváltás előtti 40 évben?"

Szocializmus.

2011. jan. 11. 21:54
 43/72 anonim ***** válasza:
78%

"Döntsük el, miről beszélünk. Az elvekről, vagy a XX. századi megvalósítási kísérletekről. Nem ugyanaz. Nagyon nem. Az elv mindkét esetben szép és jó, de megvalósíthatatlan. Pont úgy, mint a többi naív és utopikus elképzelés (demokrácia, feminizmus, meg a többi baromság). A megvalósítás meg erőszakos volt, így az mindkét esetben elítélendő."

Én az elvekről beszélek. Marx elképzelése nagyon is jó volt. Amit csináltak Sztálinék annak meg köze sem volt hozzá. A nemzeti szocializmus esete ugyanez, az is egy nagyon jó dolog az állampolgárnak. Egyiket sem tartom undorítónak, mindkettő jó. És hasonló alapokra is épül a szegények védelmére és egyenlőségre a nácizmusnál nemzeten belül a kommunizmus esetén pedig nemzetközileg.

2011. jan. 11. 22:00
 44/72 anonim ***** válasza:
0%
Dantes a legbetegebb pedig te vagy itt mert nem vagy képes elfogadni, hogy valaki más véleményen is lehet mint te.
2011. jan. 11. 22:01
 45/72 anonim ***** válasza:
39%

Mintha azt kérdeznéd, mi volna a jobb ha bal oldalról vagy ha jobb oldalról lőnének halántékon ?

Ökörköri

2011. jan. 11. 22:52
 46/72 anonim ***** válasza:
56%
"Szerintem egyik sem undorító. A nácizmus megtisztít a kommunizmus meg megélhetést biztosít. Mindkettő nemes eszme, legocsmányabb a kapitalizmus" Atyaúristen!Ugye te hamar kivándorolsz innen valahová ahol a madár se jár?Azért a gázkamrás tisztulásodat megnézném.De mint orvos sajnos nem segítenék rajtad.Sokan mondják Kína milyen gazdag,mert ott kommunizmus van.Tudod miért az?Mert a dolgozók az utcán alszanak,éhbérért dolgoznak,az ország ugyan gazdagodik,az emberek viszont lassan éhen halnak.Ha neked ez a jó,miért nem mész oda?Véletlen hogy a te százalékod van minden mocskolódó,bunkó,agresszív hozzászólás mellett?Menj inkább rugby meccsre,az is van ilyen intellektuális.És ott még hozzá is szólhatsz!
2011. jan. 12. 01:27
 47/72 anonim ***** válasza:
56%

zoco,

egyre több dologban egyetértünk! :-D

Pedro

2011. jan. 12. 19:38
 48/72 A kérdező kommentje:
Látom még mindig nem érted, na mindegy, inkább a kérdésre válaszolj akkor már.
2011. jan. 12. 19:59
 49/72 anonim ***** válasza:
56%
"Maga a nácizmus eszméje tényleg csak az olyan fajokat irtaná akik rá is szolgáltak." Nos,te már akkor nem élnél.Mert ki dönti azt el,hogy ki érdemel halált?Te?Nekem az a gyanúm hogy te a nácik táborából való vagy,de az is lehet hogy gyerekkorodban molesztált valaki szexuálisan,és így próbálsz elégtételt venni.Tűnj el az egész net-ről,ha egy értelmes hozzászólásod nincs.A kérdezőnek:Ha magadtól nem tudod miért undorító a nácizmus,és miért rossz a kommunizmus,akkor vagy nagyon fiatal vagy még,vagy csak tájékozatlan.De az előző leírásomból a kommunizmus kiderül,a nácizmuson meg nincs mit magyarázni.Nálunk ma a jobbik lenne ilyen,ha hatalomra kerülnének.Káosz és zűrzavar,minden cigány,idegen kivégzése válogatás nélkül.Saját embereiktől hallottam utalásokat ezekre.Úgyhogy nincs miről beszélni.
2011. jan. 12. 20:26
 50/72 anonim ***** válasza:
56%

"zoco,

egyre több dologban egyetértünk! :-D

Pedro" Örülök neki,de miben is pontosan?És miben nem?

2011. jan. 12. 21:03
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!