Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma Magyarországon van cigánybű...

Ma Magyarországon van cigánybűnözés?

Figyelt kérdés
Tudom, jogilag nincs, de jelen van ma Magyarországon??
2009. jan. 28. 15:37
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

Horvát Áládár szerint az avasi lakótelep a béke szigete.

[link]

Hát persze valószínűleg azért kért a születésnapjára gázsprét a barátnőm. (ott kollégista)

2009. febr. 7. 11:49
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

"A tagok nem viselnek majd egyenruhát. "A bőrünk színe lesz az egyenruha" - jelentette ki Pádár László, a Cigányok Érdekvédelmi Szövetség vezetője.

"The color of your skin is your uniform in this battle for the survival of the White race." - jelentette ki George Lincoln Rockwell, az Amerikai Náci Párt vezetője.

Ha ők mondják - önvédelem, ha fehér ember mondja - rasszizmus?

2009. febr. 7. 14:09
 43/49 anonim ***** válasza:
100%

Beszéljünk tényadatokkal : ma nálunk kb. 17 000-en vannak börtönben, akik kb. 75 %-a cigány, ez 12750.

A maradékból ha levonjuk az ázsiai, a román, ukrán, szerb, stb.-ek lakók létszámát, kb. 10 % marad, aki magyar, tehát 1700 fő. Vegyük a cigányság összlétszámát 800 000 főnek, ahogy az OCÖ állítja. A magyarok létszáma igy 9 200 000 fő.

Az első számból vonjuk le a 14 év alattiak létszámát, ami hatalmas jóindulattal legyen csak 25 %, a magyaroknál ez az arány legyen kb. 20 %. Marad tehát 600 000 büntethető nagykorú cigány és 7360 000 büntethető magyar.

A börtönben lévők létszámát szorozzuk meg 10-zel, ami azt jelenti, hogy benne vannak azok is, akik valaha az életük során már voltak börtönben, vagy később fognak eljutni oda. A két szám: a cigányoknál 127 500 fő, a magyaroknál 17 000 fő.

Arányítsuk ezt a két számot az összlakossághoz, beleértve az egynapos gyermekeket és a százéves időseket is: tehát 800 000 /127 500 = 6.27, 9 200 000 / 17 000 = 541.1.

A számítás alapján tehát minden 6. cigány, aki szembejön velünk az utcán, az börtöntöltelék, vagy volt, illetve lesz. A magyarok közül csak minden 541. ember.

És ez NEM cigánybűnözés?!

2009. febr. 10. 09:41
 44/49 anonim válasza:
100%

Nem is tudom hol kezdjem annyi hozzászólást olvastam!

Igen van cigánybűnözés!

Miért van az, hogy a megélhetési fatolvaj a karnyi vastagságú fát már nem nagyon viszi haza? Rendben van megfagyni nem lehet de régen a rőzsét gyűjtötték a rászoruló emberek de most a "megélhetési bűnözők" egész védett erdőket írtanak ki büntetlenül!!! Egyébként is, megélhetési bűnözés!? Én megélhetési dolgozó vagyok! Dolgozok azért, hogy megéljek mégis a semittevő ingyenélő tud új autót venni és a WC-re is azzal járni én meggondolom, hogy ki áljak-e 10,5 éves rozsdaboglyával!

A legnagyobb baj az, hogy nem elég kemények a törvények!

A főbenjáró bűncselekményeket (nemi erőszak, gyilkosság, csoportos rabblás, stb) függetlenül az elkövető nemi, faji, vallási hovatartozásától csak egyféleképpen (halállal) és gyorsított eljáráskeretén belül büntetném. Hogy lehet az, hogy Szögi Lajos tanárúr gyilkosai még mindig nincsenek elítélve?! És ez csak 1 eset a sok közül!

Felháborít az emberi jogok állandó emlegetése! Kérdem én a bűncselekmények áldozatainak nem lett volna joguk tovább élni?!! Az a véleményem, hogy azok az emberek akik szándékosan bűncselekményt követnek el a bűncselekmény elkövetésének pillanatában 1 kivételével minden jogukról önszántukból lemondtak! Ez a kivétel a tisztességes tárgyalás! Én a börtönöket is át alakítanám wellness központokból börtönökké!

A jogvédők is csak azért védik a jogaikat mert nem élnek közöttük! Ha nap mint nap szembesülnének azokkal a problémákkal amikkel mi akik köztük élnek gyanítom, hogy megváltozna a hozzáállásuk!

Elképesztő, hogy a jogvédelemre hivatkozva a többség jogai sérülnek a kisebbséggel szemben!

2009. febr. 10. 19:46
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Hogy lenne?Aki ezt meri mondani az rasszista...Legalábbis a politikusok szerint.
2009. febr. 22. 19:13
 46/49 anonim ***** válasza:
van..azt hittem ez látszik...
2009. máj. 10. 01:56
 47/49 anonim válasza:
Magyarországon igenis van cigánybűnözés. És a törvények nem adnak nekünk magyar embereknek jogot arra hogy megvédjük magukat valamint a cigányokkal szemben még a magántulajdon védelme sem érvényesül lásd:az idős bácsi esetét aki elektromos kerítéssel vette körül telkét a cigánylopások miatt,a kerítés agyonrázott egy cigányt és az idős bácsit akarták megbüntetni érte.Ennyit az igazságos törvényekről amik a cigányokat védik nem pedig az átlag embert.Szembekell szállni a cigányokkal és az ő módszereik szerint játszani majd meglátjuk ez hogy fog tetszeni nekik.
2009. máj. 10. 13:36
 48/49 anonim ***** válasza:

Rengeteg az indulat az emberekben, de az nem baj!!!

Hogy van e cigány bűnözés?

Maga a rendőr ismerős mondta, hogy igen.

És amíg elhordják a cigók a nyaralódat alapokig, amíg Ózdon nem lehet kimenni az utcára, sőt, kihordják a házadból a szemed láttára a mozdítható berendezést, és amíg a Nyugatiban kirabolják, és le is vetkőztetik a páromat, addig igenis van cigánybűnözés!

Hogy a magyarok is bűnöznek?

De rájuk nem jellemző az amit a cigók csinálnak!

Erkölcstelen, gyerekgyáros szar banda!!!!

És a magyarok miért nem kapnak ennyi segélyt?

Munkanélkiként azért nem megyek be a munkagyibe, mert annyi cigány van benn, hogy ajjjjaaj.

Ott ülnek addig, amíg nem kapnak segélyt.

Ahol én lakom, ott a cigó családokban van vagy 08 gyerek átlagba... Felveszik a rengeteg gyereksegélyt, és a kölykök mit csinálnak? Kiállnak az utcára és koldulnak, ha nem adsz nekik pénzt az utcán, akkor kihívják a nagyobb tesókat, és sorfalat állnak... Addig nem engednek át, amíg nem adsz pénzt. Magyarul vámot kérnek, szép mi????

2009. máj. 26. 16:02
 49/49 anonim ***** válasza:
Nincs cigánybűnözés. A kullancs sem parazita és a gyomnövény sem kártékony...
2010. ápr. 18. 17:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!