Ma Magyarországon van cigánybűnözés?
Természetesen van!
A 18:59-esnek meg csak annyit, hogy én vagyok a rasszista mert felemelem a szavam az ellen, hogy ha egy magyar ember nem tud úgy végigmenni a nyóckeres cigánynegyeden, hogy ne kötnének bele esetleg rabolnák ki/vernék meg akár nappal is, én vagyok a rasszista mert nem hunyok szmet afölött amikor utolsó cigánybűnözők, ölnek magyar emberek és tartanak rettegésben településeket csak mert cigányok akiket ugye óvni kell csak mert cigány, én vagyok a rasszista mert megvédtem egy nénit akit meg akartak verni csak mert nekiment az utcán a szatyrával?! Te vagy a rasszista mert magyar létedre homokba dugod a fejed és ezeket a mocskokat véded, te vagy a rasszista mert még bedőlsz a kedvenc zsidópártod hazugságainak!
Ajánlom szeretettel mindenkinek Franka Tibor; "Cigánykérdés cigányúton " című mostanában megjelent könyvét.
Mielött a kisebbségi-mizériások rám támadnának, egyáltalán nem uszító hangvételű, ugyanakkor mérnöki pontossággal bémutatja a jelenlegi állapotokat, nem csak itthon, hanem Európa-szerte.
S akár tetszik, akár nem, igen is van cigány bűnözés! Az ezt a tényt elásni szándékozó politikusok "megélhetési bűnözésnek" hívják...:(((((((....de nem az....:))))
Már hogyne lenne?! Kedves kérdező bizonyára nem olvas újságot és nem néz tv-t, sőt böngészés közben is átsiklik a hírek felett. Véleményem szerint ha nem így lenne nem is kérdezne ilyet.
Hogy csak egy példát említsek a közelmúltból: Horák Nóra (14) meggyalázott holttestét 2008. november 23-án találták meg Kiskunlacházán... megerőszakolták, megfojtották és holttestét az árokba lökték. Az elkövető(k) természetesen cigányok. Civilizált EMBER ilyet nem tesz.
http://www.youtube.com/watch?v=XuWdv-lfz1o
Igénytelenek, képzetlenek, antiszociálisak...
(lehet rasszistának nevezni!!)
Sajnos a média sokszor a cigányokat védi, tehát ha nem megfelelő helyen olvas az ember nem fogja megtudni, hogy az elkövető cigány volt. Ez sokban közrejátszik abban, hogy sokan nem hisznek a cigánybűnözés tényében (pl pirossal alá is húzza a javító mikor leírom ide pedig igenis létezik ilyen fogalom). A mostani politikai hatalom is sajnos gyakran ok nélkül védi a kisebbségeket, ezzel nem rasszista akarok lenni, csak nem értem miért nem lehet leközölni, hogy cigányok ha egyszer azok az elkövetők! Ha már a rendőrkapitány is kijelenti, hogy a miskolci összes bűncselekmény elkövetője cigány ahelyett, hogy a véresszájú liberálisok magukba néznének inkább gyorsan eltüntetik aki ezt kimondta... ááá felháborító.
A válaszom természetes Igen a kérdésre.
Ajánlom szeretettel mindenkinek Franka Tibor; "Cigánykérdés cigányúton " című mostanában megjelent könyvét.
Mielött a kisebbségi-mizériások rám támadnának, egyáltalán nem uszító hangvételű, ugyanakkor mérnöki pontossággal bémutatja a jelenlegi állapotokat, nem csak itthon, hanem Európa-szerte.
S akár tetszik, akár nem, igen is van cigány bűnözés! Az ezt a tényt elásni szándékozó politikusok "megélhetési bűnözésnek" hívják...:((((((....de nem az....:))))
Ezért dolgozik Magyarország munkaképes lakossága...
2008. napjaink.
A roma családnak van 6 gyereke. Beadták intézetbe őket. Majd jelentkezett a család rokonsága és egy pár nap múlva kihozták őket, mint nevelőszülők. Az állam megszabadul a gyerekektől és fizet. Nem is keveset.
- Gyerekenként 80.000 (!!!), azaz összesen 480.000 forintot havonta.
- Az apa és az anya nem válnak el, de külön lakcímre jelentkeznek be, így mindkettőjük megkapja a szociális segélyt az önkormányzattól, 39.100 forintot fejenként. Így további 78.200 forinthoz jutnak.
- Lakásfenntartási támogatásként további 9.800 forintot kap a család.
- Erre jön még a családi pótlék, 12.600 gyerekenként, további 75.600 forint.
- Természetesen ingyen tankönyvek és ingyenes iskolai étkeztetés is jár.
- Ezen kívül minden hónapban átmeneti segélyért is sorban állnak, ami havi 30.000 Forint az önkormányzattól. (Ha nem kapnak, akkor ott hagyják a gyerekeket a jegyzőnél,ezzel zsarolva a hatóságot.)
Így a család havonta cirka 673.600 Forint bevételhez jut!!! Telik máris plazma TV-re, meg lízinges Suzukira is a papának. Ha dolgozni menne és keresne 100.000 Forintot havonta, akkor a bevétel lecsökkenne 175.600 Forintra. És ők beszélnek arról, hogy elnyomják őket a büdös rasszista magyarok... és még tüntetni is van pofájuk (szept.20án). Ne bántsd a magyart, hisz az adójából élsz... -azt hiszem ez most nagyon aktuális.
Helytelen dolgonak tartom az általánosítást, de sajnos én magam is ezt teszem. Pedig volt cigány kolléganőm, aki különb volt néhány tanult (pedagógus) munkatársamnál.
De az utcánkban lakik egy család 10 fő, ebből 1 nyugdíjas, 1 dolgozik, 2 gyesen van (egyikőjük alanyi jogon) a többiek pedig csak úgy vannak. Ezért nem elég az állami bevétel, mert ennyi ingyenélőt kell eltartanunk.
Ráadásul a románok példájára most a keleti megyék cigányai is felfedeztek "bennünket". Családostól jönnek. Albérletbe jönnek, de munkájuk nincs. Vajon miből fognak megélni?
Kénytelenek leszünk mindent bezárni és lebetonozni?
És a kedves politikusaink őket hívják megélhetési bűnözőknek. De ha én kárt teszek bennünk a saját udvaromon, akkor engem meghurcolnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!