Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ma Magyarországon van cigánybű...

Ma Magyarországon van cigánybűnözés?

Figyelt kérdés
Tudom, jogilag nincs, de jelen van ma Magyarországon??
2009. jan. 28. 15:37
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
95%
Nem is csekély...
2009. jan. 28. 15:41
 2/49 anonim ***** válasza:
95%
Jelen lesz amig léteznek cigányok...
2009. jan. 28. 15:50
 3/49 anonim ***** válasza:
96%
Hát nézd: amíg a szemem előtt lopják ki a boltosok szemét, lopják az áramot, lakásokat foglalnak el, és verik a gyerekeinket, addig nekem senki sem mondja, hogy nincs.
2009. jan. 28. 16:03
 4/49 anonim ***** válasza:
95%
Még jó, hogy van! ez nem is lehet kérdéses.
2009. jan. 28. 16:21
 5/49 anonim ***** válasza:
95%

Régen a Föld "jogilag lapos" volt. Aki megpróbálta bebizonyítani az ellenkezőjét, azt meghurcolták, bebörtönözték.

Ma "jogilag nincs cigánybűnözés". Aki megpróbálja bebizonyítani az ellenkezőjét... a végét egészítsd ki magad.

2009. jan. 28. 16:37
 6/49 anonim ***** válasza:
89%
Állítólag nincs. Hogy tegnap éjjel a telkünkről minden vasanyagot elhordtak a derék lakatosok, azt kell mondanom, nem elképzelhetetlen, hogy van.
2009. jan. 28. 16:44
 7/49 anonim ***** válasza:
36%

Én nem tudom ki mit ért a cigánybűnözés alatt, de ha a kérdező azt, hogy minden cigány bűnöző, akkor nincs igaza. Persze vannak cigányok akik nem becsületesek, vagy épp bűnözők, őket én sem szeretem. Mások meg csendben és tisztességesen helytállnak.

Nem ez volt a kérdés, de tán mégis kapcsolódik ide:

Szeretném vázolni a magyarbűnözés sajátosságait:

-illegális letöltés, filmek, zenék, szoftverek,

-szoftverek, zenék, filmek egyéb illegális másolása,

-adócsalás, pl. egy év után cég felszámolása, új alapítása,

-BKV blicc, tegnap egy magyar felszállt a buszra és nem volt jegye!

-arbitrázs,

-képviselői mandátum mögé bújva elkövetett kijátszása a törvényeknek: pl. alagút a pusztába.

-utcai rablás: pár éve egy magyar odajött hozzám, megkért, hogy hadd használja egy hívás erejéig a telefonkártyámat, majd zsebre rakta és elment. Amikor említettem neki, hogy ne tegye, megfenyegetett.

- a jövő generációinak semmibevétele: a természeti környezetet súlyosan károsító tevékenységek, vállalkozások indítása.

Ezt mind magyarok is elkövették, nem számít.

2009. jan. 28. 16:48
 8/49 anonim ***** válasza:
94%

Az előzőnek:

Cigánybűnözés alatt azt értjük, hogy vannak olyan bűnelkövetési módok, amik tipikusan erre a népcsoportra jellemzőek. Az általad felhozott magyarbűnözés azért nem állja meg a helyét, mert ezeket nem csak magyarok, hanem más népek is elkövetik, tehát ezek az általános bűnözés kategóriába esnek. Ha lenne mondjuk egy elkövetési mód, ami ránk jobban jellemző, mint a világ összes többi népére, akkor az magyarbűnözés lenne.

Íme egy tipikus példa, ami a cigánybűnözés körébe tartozik:

Többen (akár csak ketten) odamennek a náluk gyengébb áldozathoz. Kérnek valamit, ami általában nem nagy ügy, pl cigit. Enyhén presszúrázzák (pl lefújják cigifüsttel), amíg az illető nem tesz valami óvatlan megjegyzést, hogy most már menjenek odébb. Engem konkréten leköpdöstek meggymaggal, a meggyet kérés nélkül vették el tőlem, azaz belenyúltak a szatyromba és kivették.

Amikor az áldozat megunta a cigifüstüt/leköpdösést (stb.), és rájuk szólt, akkor előkerül az "utálsz mer cigány vagyok, na pakold elő gyorsan a mobilodat meg a pénzedet".

Ezzel mintegy felmentik magukat is a rablás alól, hisz a másik szólt be előbb.

2009. jan. 28. 17:45
 9/49 anonim ***** válasza:
89%

Hogyne lenne!!!

Lehetne már cigányuldozés is!!!

2009. jan. 28. 17:51
 10/49 anonim ***** válasza:
92%

Csak van egy különbség:

ha "neki" nincs jegye, akkor nem hogy lapulna a hátsó ülésen, hanem ha jön az ellenőr még nekimegy...

Egyébként meg senki sem mondta, hogy mindegyik bűnöző.

A válaszolónak: ha Magyarországon laksz, tudod, ha nem akkor meg olvass híreket és egyértelműen kiderül.

2009. jan. 28. 18:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!