Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor fog ki...

Magyarországon mikor fog ki alakulni egy egészséges társadalom?

Figyelt kérdés
Nagyon negativan állunk a dolgokhoz,pedig vannak nálunk sokkal csóróbb és szegény országok.Ahol mégis pozitivan állnak a dolgokhoz.
2010. dec. 30. 18:59
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:

"Itt nincs semmi baj a társadalommal vagy az állampolgárokkal, egyedül a kormánnyal."

De van. Mégpedig, hogy mi vagyunk a legpesszimistább nemzet a világon.

2010. dec. 30. 19:48
 32/58 anonim ***** válasza:

"Ahhoz, hogy a szomszéd Mariska nénitől a sarki boltoson át a gyereked osztálytársáig az emberek nagyobbik fele olyan, mentalitású, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is + én mindent jobban tudok, mások meg hülyék."

Épp ez az a mentalitás ami a magyar emberre nem jellemző. Jellemzően befogadó és segítőkész nép vagyunk. Több embertől láttam már ezt itt leírni, de szerintem ti valamit nagyon rosszul csináltok...

2010. dec. 30. 19:49
 33/58 anonim ***** válasza:
0%

""Itt nincs semmi baj a társadalommal vagy az állampolgárokkal, egyedül a kormánnyal."

De van. Mégpedig, hogy mi vagyunk a legpesszimistább nemzet a világon."

Nyugodtan használj egyes számot. :)

Én pl mindig mindenben csak a jót látom meg és a lehetőséget.

2010. dec. 30. 19:51
 34/58 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen ez a kérdés a sopánkodáson és a veszekedésen kívül mire jó?
2010. dec. 30. 19:51
 35/58 anonim ***** válasza:

""mit csináljon? "

pölö termeljen ki magából megfelelő politikusokat

van ahol ez sikerült (Skandináv országok)"

Ez a cél. Csak egyenlőre még nem valósult meg, de ami késik nem múlik.

2010. dec. 30. 19:52
 36/58 anonim ***** válasza:
0%

Sver, hogy kialakítsuk a számotokra is egészséges társadalmat. :D

Mert számomra megvan.

2010. dec. 30. 19:53
 37/58 A kérdező kommentje:

Ha nálatok ekkora basztatások vannak valószínűleg a környezetetek utál titeket életviteletek, viselkedésetek miatt. De ez sem a társadalom bűne.

Pfff

Te már csak tudod!Nem magamról beszélek.Hanem úgy nagy általánosságban ha nem vetted volna észre.Nem anyukámat bas.ztatják,mert ő pont meghuzza magát minthogy lesülyedjen ilyen szintre.Ő csak szem és fültanuja,ahogy én is egyszer kétszer.Múltkor a szomszéd szólt be cinikussan,mivan megint új felnitt vettél a kocsidra?mi köze van hozzá?Ha trabantom lenne az lenne a baj,mert akkor hulye csori lennék,ha mercim lenne akkor meg biztos loptam csaltam hazudtam és abból vettem.

2010. dec. 30. 19:55
 38/58 anonim ***** válasza:

"Szorult helyzetben mindig segítünk egymáson. Én is voltam már egy szomszédomnál tüzet oltani. Két hete meg egy másik szomszédomtól kaptam egy tetőcsomagtartót mert BP-re kellett árut szállítanom. Nemrégiben pedig egy másik szomszédom csúszott árokba autóval, senkinek sem jutott volna eszébe basztatni, jószívűen segítettünk. Ha nálatok ekkora basztatások vannak valószínűleg a környezetetek utál titeket életviteletek, viselkedésetek miatt. De ez sem a társadalom bűne."

Általában a barátok nem basztatják egymást. általában segítenek egymásnak. De egy idegennel nem ilyen. Nem állnak meg segíteni az úton. Mindenki irigy a másikra akinek jobban megy.

2010. dec. 30. 19:55
 39/58 anonim ***** válasza:
90%

"Nyugodtan használj egyes számot. :)

Én pl mindig mindenben csak a jót látom meg és a lehetőséget."

Bocs csak 2.-ak vagyunk.

"A magyarok a pesszimizmust illetően továbbra is az EU élmezőnyében foglalnak helyet, egyedül Bulgáriában élnek nálunk borúlátóbb uniós polgárok, ott a lakosság 38 százaléka elégedett az életével, míg Magyarországon ez az arány 46 százalék (az uniós átlag 76 százalék).

Jól mutatja a magyarok pesszimizmusát, hogy többségük szerint a mai gyermekeknek még nehezebb életük lesz, mint a jelenlegi felnőtt generációnak. Sokan külföldön sem számítanának szebb jövőre, a megkérdezettek kevesebb, mint harmada szerint javítaná a legifjabb generáció kilátásait, ha más országba költöznének."

[link]

2010. dec. 30. 20:03
 40/58 A kérdező kommentje:
Csak hogy egy jó példát mondjak.Ami megmutatja a tiszteletet a másik íránt az a közlekedés.Na ugy általában ugye a gyalogosnak van elsőbsége zebrán.Engem már többször majdnem elgázoltak,mert ba.szik megállni.Volt hogy már régen lent voltam a zebrán és inkább kikerült hátulról,minthogy megálljon.Nem egyszer volt így.De aki kiváncsi erre az álljon ki egy zebrához 1 órát és vegye fel videora,mert kb 10 autoból 2 áll meg.Én itt lakom az osztrék határ mellett és elég sokat járnak át ide,de ők már 20 méterrel elötte fékeznek ha közelittesz.Ez csak egy hulye pl volt,de ebből sok mindent le lehet vonni.
2010. dec. 30. 20:04
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!