Magyarországon mikor fog ki alakulni egy egészséges társadalom?
"Én arról beszélek,hogy miért nem lehet pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.Miért kell egymást szapulni és miért kell mindig azt nézni hogy a másiknak mivan.Mert ez ránk ku.rvára jellemző,hogy mindenki a másik háza táján nézelődik."
Na látod, mégsem a társadalomban van a hiba hanem benned. :)
Szerintem te lehetsz nagyon beteg, hisz nem látod a környezeted egészségesnek, ami valószínűleg saját lelki állapotod tükrözi.
Ja bocsi!De szerinted hogyan lássa az a sok ezer ember akik elvannak adósodva?Hm?Örülnie kellene hogy lehet hogy holnap az utcán alszik vagy mi?
"Itt nincs semmi baj a társadalommal vagy az állampolgárokkal, egyedül a kormánnyal."
a kormányt a társadalom (állampolgárok) választják ;-)
Na látod, mégsem a társadalomban van a hiba hanem benned. :)
Ok legyen igazad.....
Akkor kérdem én,anyukám kindolgozik ausztriában,aki egy rendes szorgalmas embera,aki nem a pofáját jártatja munka helyett és ott kint ő is tapasztalja hogy a sok hülye magyar,egymást szapulja.Hiába keres 1300 eurot,még ott is baszt.atja a másikat.De ha nem hiszel nekem,akkor kérdezzél körbe,hátha van olyan ismerősöd aki kint dolgozik.
"mit csináljon? "
pölö termeljen ki magából megfelelő politikusokat
van ahol ez sikerült (Skandináv országok)
De annak mi köze a kormányhoz, hogy az emberek azon csámcsognak, hogy na hallod ez megcsináltatta a mellét/milyen kabátot vett/foltokban szárad náluk a fű/drága a benzin mégis autóval megy/étkezési jegyet is kap a munkahelyén stb.
Ahhoz, hogy a szomszéd Mariska nénitől a sarki boltoson át a gyereked osztálytársáig az emberek nagyobbik fele olyan, mentalitású, hogy dögöljön meg a szomszéd tehene is + én mindent jobban tudok, mások meg hülyék.
"a sok hülye magyar,egymást szapulja.Hiába keres 1300 eurot,még ott is baszt.atja a másikat."
Idiótákkal nem kell kimenni. Én Magyarországon élek, mégsem tapasztaltam még soha a környezetemben, hogy egymást basztatnák. Szorult helyzetben mindig segítünk egymáson. Én is voltam már egy szomszédomnál tüzet oltani. Két hete meg egy másik szomszédomtól kaptam egy tetőcsomagtartót mert BP-re kellett árut szállítanom. Nemrégiben pedig egy másik szomszédom csúszott árokba autóval, senkinek sem jutott volna eszébe basztatni, jószívűen segítettünk. Ha nálatok ekkora basztatások vannak valószínűleg a környezetetek utál titeket életviteletek, viselkedésetek miatt. De ez sem a társadalom bűne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!