Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor fog ki...

Magyarországon mikor fog ki alakulni egy egészséges társadalom?

Figyelt kérdés
Nagyon negativan állunk a dolgokhoz,pedig vannak nálunk sokkal csóróbb és szegény országok.Ahol mégis pozitivan állnak a dolgokhoz.
2010. dec. 30. 18:59
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:

Na jó látom senki nem érti.....

Én arról beszélek,hogy miért nem lehet pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.Miért kell egymást szapulni és miért kell mindig azt nézni hogy a másiknak mivan.Mert ez ránk ku.rvára jellemző,hogy mindenki a másik háza táján nézelődik.

2010. dec. 30. 19:15
 12/58 anonim ***** válasza:

"Hogy jön ide kuba,én kelet europai vagy balkáni országokról beszélek."

Erre ezt ajánlom.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__142..

2010. dec. 30. 19:19
 13/58 anonim ***** válasza:

"Én arról beszélek,hogy miért nem lehet pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.Miért kell egymást szapulni és miért kell mindig azt nézni hogy a másiknak mivan.Mert ez ránk ku.rvára jellemző,hogy mindenki a másik háza táján nézelődik."

Igaz mert mi vagyunk a legpesszimistább ország és eléggé irigy.

2010. dec. 30. 19:20
 14/58 anonim ***** válasza:
65%
Mert erre szoktatott rá minket a kommunizmus. Hogy besimuljunk a rendszerbe. Hogy egy kis jó reményében beköpjük a szomszédot a gondolatrendőrségnek. Aztán rászoktunk erre, hogy folyton azt figyeljük, mi a rossz a másikban. A kommunisták pedig velünk élnek, mind a mai napig ott ülnek a parlamentben.
 15/58 A kérdező kommentje:
Csak azért mert én azt veszem észre hogy ami itt van,ez nem egézséges.Az első hozzászolonak meg azt üzenem,hogy menjen ki ausztriában egy pár hónapra,hogy megtapasztalja milyen az egézséges társadalom.Ott is vannak böszmék mind mindenhol persze.
 16/58 A kérdező kommentje:
A jobbik is azt hiszi,hogy az egézséges nemzet tudat,amit ők művelnek az idiota gárdájukkal.Vajon a nyugatnak milyen véleménye lehet ezekről?Én mondom beteg egy ország vagyunk.Már az utcára sincs kedvem kimenni,mert meglátim a savanyú fejeket még az élettől is elmegy a kedvem komolyan.
2010. dec. 30. 19:27
 17/58 A kérdező kommentje:
Nincs a parlamentben olyan párt,akire szívessen szavaznék.Ha szavazok maximum azért hogy a másik ellen szavazzak.Amit ezek ott fenn művelnek az már egy kész kabaré.Szerintem röhög rajtunk fél európa.
2010. dec. 30. 19:29
 18/58 anonim ***** válasza:
0%

"Tyűű, első, te nagyon beteg lehetsz, ha tényleg így látod..."

Szerintem te lehetsz nagyon beteg, hisz nem látod a környezeted egészségesnek, ami valószínűleg saját leki állapotod tükrözi.

2010. dec. 30. 19:32
 19/58 anonim ***** válasza:
0%

"Tyűű, első, te nagyon beteg lehetsz, ha tényleg így látod..."

Szerintem te lehetsz nagyon beteg, hisz nem látod a környezeted egészségesnek, ami valószínűleg saját lelki állapotod tükrözi.

2010. dec. 30. 19:32
 20/58 anonim ***** válasza:
0%

"Első akkor te vagy milliomos vagy,vagy pedig kalitkában élsz.Vagy valamelyik párthoz tartozól valóban."

Nem nyertél. Csak a kérdés hülye. Itt nincs semmi baj a társadalommal vagy az állampolgárokkal, egyedül a kormánnyal.

2010. dec. 30. 19:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!