Magyarországon mikor fog ki alakulni egy egészséges társadalom?
Na jó látom senki nem érti.....
Én arról beszélek,hogy miért nem lehet pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.Miért kell egymást szapulni és miért kell mindig azt nézni hogy a másiknak mivan.Mert ez ránk ku.rvára jellemző,hogy mindenki a másik háza táján nézelődik.
"Hogy jön ide kuba,én kelet europai vagy balkáni országokról beszélek."
Erre ezt ajánlom.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__142..
"Én arról beszélek,hogy miért nem lehet pozitívan hozzá állni a dolgokhoz.Miért kell egymást szapulni és miért kell mindig azt nézni hogy a másiknak mivan.Mert ez ránk ku.rvára jellemző,hogy mindenki a másik háza táján nézelődik."
Igaz mert mi vagyunk a legpesszimistább ország és eléggé irigy.
"Tyűű, első, te nagyon beteg lehetsz, ha tényleg így látod..."
Szerintem te lehetsz nagyon beteg, hisz nem látod a környezeted egészségesnek, ami valószínűleg saját leki állapotod tükrözi.
"Tyűű, első, te nagyon beteg lehetsz, ha tényleg így látod..."
Szerintem te lehetsz nagyon beteg, hisz nem látod a környezeted egészségesnek, ami valószínűleg saját lelki állapotod tükrözi.
"Első akkor te vagy milliomos vagy,vagy pedig kalitkában élsz.Vagy valamelyik párthoz tartozól valóban."
Nem nyertél. Csak a kérdés hülye. Itt nincs semmi baj a társadalommal vagy az állampolgárokkal, egyedül a kormánnyal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!