Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi is pontosan az a liberalizm...

Mi is pontosan az a liberalizmus? Mi a baj vele?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 17:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
a linkelt videó kommentrésze is érdekes, híven tükrözi a Jobbik választóinak együgyüségét!
2010. dec. 30. 19:28
 22/24 anonim ***** válasza:

A liberalizmus nyugaton jól működik, csak a kurucinfó szerint rossz ott az embereknek. A normális népek jól tudják csinálni, mi vagyunk vele ilyen esetlenek. Amúgy személyfüggő a dolog.

Például nekem a melegek házassága mindig természetes volt, nem gyűlöltem őket, pedig a családomban nem nevelték belém a toleranciát. Néhány haverom ugyanúgy viselkedik, mint én, szóval jellemben nincs különbség, de számukra teljesen elképzelhetetlen, hogy a melegeknek bármilyen joga lenne bármihez. Úgy tűnik, hogy az eszmékre születni is kell, a nevelés sok esetben nem elég. Ezért nem fog az emberiség(főleg a magyarság) soha egyetérteni.

2010. dec. 30. 19:52
 23/24 A kérdező kommentje:

"67-es legalább ne kampányfilmet linkeltél volna be -.-"

Ez igaz. Azokban mindig csak az van amit ők rossznak gondolnak. A jobb dolgokat nem mutatják.

2010. dec. 30. 20:09
 24/24 anonim ***** válasza:
Tudtam hogy ez lesz az első amibe belekötsz kedves Sverdans. Kampányvideónak kampányvideó de attól még ez az igazság...nem vagyok jobbikos, tartózkodom tőlük de nem vagyok olyan hülye Fideszes sem hogy csak az igaz amit Orbán mond...
2010. dec. 30. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!