Miért van ennyire süllyedőben a liberalizmus és a szocializmus?
A fiatalokra szükség van, hogy megvédjék a demokráciát a fidesz-jobbik kettőstől?
Meddig tűr még a magyar? Miért nem látják be az emberek, hogy újra az MSZP-re van szükség?
Félek akkor már túl későn lesz! :S
Az MSZP sok hibát elkövetett tudom... De! Ez a legeurópaibb párt M.O.-n aki egyedüliként védelmezi a demokráciát.
A többivel én is úgy vagyok, hogy mehet a levesbe.
Én azt gondolom,hogy azután a mocsok után amit az MSZP hátrahagyott nem a demokráciai jogok sértésével kellene foglalkozni.
Ezért nem is nagyon szoktam kötekedni ilyesfajta kérdésekkel kapcsolatban sem.
Nem lenne a Fidesszel semmi problémám ha "veszélyeztetné" a demokráciai jogokat,de mellette ne azt lássam,hogy ebadót akar bevezetni meg média törvényt hoz létre meg alkotmányt macerál,mert nem ez a legfontosabb.
Úgy csinálnám a helyükbe,hogy támogatnám a hazai vállalkozásokat,legyen az kicsi,közepes,nagy.
Viszont a támogatás mellett elvárnék egy bizonyos foglalkoztatási szintet.
Na de hogy a kérdésre is válaszoljak.
Amit az MSZP művel az távol áll a szocializmustól.
Az emberek többsége azt hiszi ez az és ezért utálják az egészet,egy kalap alá veszik.
Ezt el kell magyarázni nekik,hogy téves elmélet.
Ha csak az mszp lenne a megoldás,akkor inkább a diktatúra valami jópofa észak-koreai,de inkább kínai főnökkel,ott legalább ha gáz van,a vezetők is megkapják a magukét (most végeztek ki két korrupt polgármestert kínában).
Ha neked az a demokratikus hogy szétlopják az országot,közben meg a képedbe vigyorognak hogy "nem mi voltunk" vagy "de ők is" akkor én ebből nem kérek.
A fideszt is útálom,mert ezek még tagadni se próbálják,de egyszerűen azon fanyalogni hogy "jajjj náci fasiszta veszély van,minden párt az te jóóóó ég mi lesz velünk,jön a sötét középkor" erős agymosottságra utal.
kérdező ebből az utolsó mondatodból leszűrtem hogy ostoba naiv ember vagy. de nem baj, kell ilyen is.
ez a demokrácia amivel vagdalkoztok egy mém. attól hogy valaki magát demokratának nevezi nem lesz az főleg ha leszarja az emberek akaratát és azt csinál amit akar, "jobbító" szándékkal. a többiek miért is nem demokraták? ők talán puccsal jutottak be a parlamentben? vagy nem szoktak fórumokat tartani, megkérdeni mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!