Mik a judeofóbia káros hatásai?
,,A zsidófóbia oka, a zsidók többségének viselkedése, hozzáállása a többi emberhez.Simon Peresz kijelentése mindent elárul, hogyan is gondolkodik a zsidók többsége.Ennyi.,,
Ezek szerint Te bejártad a világot és minden zsidót megkérdeztél hogyan vélekednek a nem zsidókról, és miután a zsidó populáció 50%, plusz egy zsidó(tehát a többség) kirekesztő véleményt formált a nem zsidókról, matematikai bizonyossággal sikerült megalapoznod fenti véleményed?
Őszintén, volt már rá példa hogy valaki azért bántott mert nem vagy zsidó? Tényleg érdekelne, nem bántásból írom.
Az izraeli vagyok
A Peresz beszeddel kapcsolatban volt itt egy kerdes, amely a http://www.youtube.com/watch?v=UPHCiGL6r-M linkre hivatkozott.
A valaszomat ide masolom:
"Eloszor is a tisztesseg kedveert meg kell jegyeznem, hogy Pereszhez viszonyitva, en Izraelen belul a politikai terkepnek eppen az ellenkezo vegen vagyok. Ezzel egyutt meg kell vedenem:
A beszed soran Peresz buszke arra, hogy ez a kis orszag ilyen sokra vitte. Es azt hiszi, hogy ezt masok (a magyarok is) ertik, es ezert viccel. "Megvasaroltuk Manchattant..." (Az mas kerdes, hogy milyen izraeli politikus az, aki nem hiszi el a magyar antiszemitizmust, es nem latja elore, hogy szandekosan komaolyra fogjak venni a viccet. De ez meg a legkisebb hibaja, viszont evvel a naivitassal vitt bele minket az oszloi szerzodes tragediajaba.)
Ezutan azonban komolyra forditja a szot, es igy folytatja:
"Mi azonban vegulis kicsi orszag vagyunk, es nagyon nehez lesz ipari orszagga valnunk. Egyszeruen mincs eleg nagy helyi piacunk,.. itt elvagjak a filmet.
Ez utobbi mondat forditasakent azonban a kovetkezo magyar felirat van: A tehetsegunk, az osszekotteteseint es a dinamizmusunk jovoltabol szinte mindenhova eljutunk."
Az izraeli és A válasz megírásának időpontja: tegnap 17:12 eléggé jól látja, hasonló véleményem vagyok én is!
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:37
Ugyanazt írtad, amit akartam!
a 78-as szimplán csak beszopja a kuruc és a többiek baromságait! Az izraeli linkjéből is kiderül, hogy kik ezek az emberek valójában! Érdekes végigolvasni 78-as metamorfózisát! Előbb-utóbb kibújik a szvasztika a szájuk sarkán!
Az a baj hogy nagyon nehéz meggyőzni azt aki hisz a fajelméletben, ha kamaszokkal beszélsz ilyen témáról mindig vedd figyelembe hogy ki lehet nőni ezt a Hitleres-Trianonos meggyőződést. Baj akkor van ha ez rögzül.
Amúgy meg biztos lehetsz benne hogyha egy mondat úgy kezdődik hogy: ,,nekem semmi bajom a zsidókkal, de...,,,
azt egy antiszemita mondja.
Azt meg sose hidd el ha tagadja hogy rasszista. Vagy utálsz egy népcsoportot, és előítéletes vagy velük szemben vagy nem. Ebben nincs átmenet szerintem.
Kedves kérdező, nem beszopom a hazugságokat, hanem a híreket olvasom.Ennyi.Rád kár is pazarolni a szót, annyira sötét vagy hogy ennyit nem vagy képes felfogni.Más népszabadságot olvas, én meg barikádot meg kurucinfot.S akkor azt jelenti hogy a kurucinfo csak hazudik?Nincs egy igaz mondata sem?Elmondom neked, sokkal hitelesebb hírforrás mint a népszabadság.Csak azért mert te utálod őket, akkor már nem is hír, amit leközölnek hanem hazugság?
Azt hittem több eszed van, de tévedtem.
Te meg szimplán hülye vagy, hogy nem akarod látni az igazságot, azért mert zsidó vagy és véded a saját fajtádat.
Mondd el nekem milyen baromságokat szopok be én?Kíváncsi lennék rá.
16:57!
Kibújik a szög a zsákból, már vártuk hogy elkezdj zsidózni, nem vártuk hogy érveket használj(látszik hogy a kurucinfón tanultad a vitastílusod)
Zsidózz még egy kicsit(általában az támad aki fél)!
"Zsidózz még egy kicsit(általában az támad aki fél)!"
Nézd ha valaki olyan hülye hogy nem képes felfogni amit mondok, akkor kénytelen vagyok másfajta hangnemben szólni hozzá, hátha felfogja.Ha ez neked zsidózás, hát rendben van.De várom a válaszát, mik azok a baromságok amiket én beszopok.
Szerintem nem csak az védheti a zsidókat, aki zsidó. Ha valaki azt mondaná hogy az összes arab terrorista azt mondanám hogy téved az illető.
Pedig nem vagyok arab.
Én vagyok az első aki elismeri hogy a hazai média legnagyobb része ellenőrzött, ami azt jelenti hogy vannak olyan személyiségek akiknek tabu nekimenni(pl kapitalista milliárdosok), bennem is van igény az olyan hír forrásokra amik nem kimélnék ezeket az embereket, de a kurucinfo olyan elvek alapján müködik amik nekem elfogadhatatlanok.
Van egy régi mondás:
,,Két ember csúnyán összeveszik ha tévednek, de még csúnyábban ha mindkettőnek igaza van,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!