Van olyan magyar, aki szívvel-lélekkel tagadja, hogy a cigányság gyarapodása nálunk káros hatással lenne a magyarságra?
Figyelt kérdés
2011. jan. 9. 00:31
1/13 anonim válasza:
Csak aki szívvel-lélekkel tagadja azt is, hogy márpedig van cigánybűnözés.
2/13 anonim válasza:
Hát ha van az nem normális, nem 100-as.Biztos sok ilyen idióta van.Pl::Az egész vezetés.
3/13 anonim válasza:
Bele sem merek gondolni, milyen eredményt hozna egy olyan statisztika, ami mondjuk az itthon született 5 évnél fiatalabb kisgyerekek arányát (magyar-cigány) vizsgálná. Az teljesen egyértelmű, hogy a népesség arányait nézve sokkal több cigány születik, de ijesztő adat születne a teljes 5 évnél fiatalabb lakosságot nézve is...
5/13 anonim válasza:
nincs... de hát
majd később fogjuk ezt érezni 10 év vagy kevesebb
6/13 anonim válasza:
Remek kérdés! Erre én is kíváncsi vagyok, van-e ilyen. Majd még visszanézek.
7/13 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki, hogy hallgatnak a jogvédők...
2011. jan. 9. 15:03
8/13 anonim válasza:
alapvetően a cigánysággal nicnsen problémám.alapvetően őkis dolgoznak élik világukat ilyen szepontbol pedig nemhiszem h különséget kellene tenni cigány és magyar közt maximum annyira mint egy alföldi meg egy dunántuli közt. ismerek elég sok cigányt aki becsületesen dolgozik és megél belőle normálisan
9/13 anonim válasza:
a cigányok pont olyanok akik dolgoznak:DDDDDD gondolom a válaszoló is cigány vagy nemlátott még olyat hogy cigány????igenis külömbséget kell tenni és elkell őket törölni addig még lehet!
10/13 anonim válasza:
nem vagyok cigány:) és tényleg sok rendes dolgozo cigányt ismerek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!