Hol lehet fiatalokra káros számítógépes játékot bejelenteni?
A játék egy német Kft. által üzemeltetett, "magyar" nyelvű internetes szerepjáték, melyet "8 általános" színvonalat szégyenben hagyó módon fordítottak le, azaz nem "helyesítási hibákkal", hanem "nem egészen magyarul". 16-20 év körüli alulművelt önkéntesek végezték a "munkát", fordító munkája véletlenül sem látszik rajta.
A fő célközönség 12-18 év között van, a megcélzott napi játékidő több óra. Nem kérdés, hogy teljesen tönkreteszi a fiatalok helyesírását és nyelvérzékét, amiről a játékon belül bármikor meggyőződhet bárki.
Van lehetőség leállításra, vagy újrafordításra kényszeríteni a német kft-t?
Nagyon hasónlít a leirása a "metin2" -re
De azt teljesen leforditották :S
Nincs lehetőséged ilyenre. Az "antikultura" terjesztése nem illegális.
Egyébként egy hagyományos csevegő szerveren, egy blogon kommentáláskor, sima online játékokkal olyan szinten lerombolják magukat a fiatalok (kulturálisan), hogy el sem hinnéd.
Nem érdemes foglalkoznod egyetlen ilyen oldallal, mert csak felidegeled magad (ráadásul nem tudsz ellene tenni semmit).
te jóisten!!
csak ilyenen tudnak az emberek cirkuszolni? inkább nem kell neki a magyarra fordítottat játszania, akkor legalább alapszinten megtanul más nyelven ugy ahogy én is eljutottam a semmiből az angol középfokúig. ha a gyerek már bocs de olyan buta hogy egy rossz helyesírású játék rombolja a helyesírását akkor az gáz.
szerintem ha bejelented őket nem érsz el vele semmit, nem fognak egy ember bejelentéséért újrafordítani
Nem okoz álmatlan éjszakákat a dolog... viszont egy végtelenül suttyó cégről van szó, és ha ennyin múlt volna, szívesen kiraknám őket a magyar piacról:)
Egyébként igen, a metin2.hu-ról van szó. A gyerekek pedig játszanak vele, mert más ingyenes "magyar" MMO nincsen/nem tudnak róla, a metinnel meg az egész magyar web reklámfelületeit telehányták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!