Mik a judeofóbia káros hatásai?
Figyelt kérdés
2010. dec. 25. 22:33
1/29 anonim válasza:
Hogy nem ismerheted meg a zsidó ételeket xD
2/29 anonim válasza:
Mondjuk én így sem ismerem őket lol
3/29 Külföldi válasza:
Az hogy elsorvad az agya, annak, aki hisz az egész zsidó összeesküvéses dologban.
4/29 A kérdező kommentje:
Mondjuk én is zsidó vagyok, de nem vagyok vallásos, gazdag sem vagyok! Engem is utálnak?
2010. dec. 25. 22:45
5/29 anonim válasza:
Hát ha te nem vagy kapzsi, nem vagy cionista, nem gondolod úgy hogy te felsőbbrendű vagy a gójoknál, csak azért mert zsidó vagy és Isten "kiválasztott" népéhez tartozol és nem akarsz mindenáron uralkodni másokon, akkor én egyáltalán nem utállak.MEg akkor a többi ember sem.Még a széljobbosok sem.
6/29 anonim válasza:
Ha nem vagy gazdag, akkor nincs gond veled:D:D:D
7/29 anonim válasza:
Semmi baj veled, ha zsidó SZÁRMAZÁSÚ vagy. Az sem gond, ha erre büszke is vagy. Viszont, ha követed a zsidóság kirekesztő felfogását, és hozzáállását a nem zsidókhoz, (goj) akkor joggal utálnak majd téged mindenütt a világon, Izraelt kivéve.
8/29 anonim válasza:
Nincsen káros hatása. Sőt kifejezetten hasznos. Lásd második világháború.
9/29 A kérdező kommentje:
amiket írtok azok sztereotípiák
nem tartozom semelyik általatok említett kategóriába
az utolsónak meg üzenném, hogy a jó...
áh mindegy
2010. dec. 26. 00:21
10/29 anonim válasza:
Ha szerinted ezek sztereotípiák akkor boldog karácsonyt kívánok neked!
Szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!