Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is kéne lecsukni Gyurcsá...

Miért is kéne lecsukni Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés
Konkrétan milyen bűntényt követett el? Tényeket, ne rágalmakat! Ha már olyan határozottan valljátok, hogy börtönben a helye, akkor elő a tényekkel! Mert ennyi erővel a Dalai Lámát is lecsukhatnánk.
2010. dec. 18. 13:28
 71/124 anonim ***** válasza:
52%
Ugyanúgy nem tud téged senki meggyőzni, ahogyan a Jehova tanúit sem lehet "meggyőzni". Felesleges próbálkozni, van akire nem lehet így hatni, én nem is igazán erőltetem. Ha gondolod, van eladó Lenin szobrom...ha érdekel...
2010. dec. 18. 21:16
 72/124 doboszoli ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy meg sem próbáltok meggyőzni, csak vaktölténnyel lövöldöztök a vakvilágba, és a találatot reklamáljátok...
2010. dec. 18. 21:21
 73/124 anonim ***** válasza:
100%
Helmet senkinek nem kell a Lenin szobrod,TARTSD MEG!:DDD
2010. dec. 18. 21:22
 74/124 anonim ***** válasza:
100%

doboszoli, azért,mert te nem akarod elismerni, hogy el vagy találva, attól még ez nem vaktöltény. Szerintem azt gondolod, hogy téged a láthatatlanná tévő köpönyeg megóv, vagy hasonló. Igazi vakhitű vagy szerintem. Én első perctől nem akartalak meggyőzni, mert láttam, hogy ez lehetetlen.

Nekem elég az, hogy a többiek maguktól rájöttek arra, hogy nagyjából mi a helyzet...

2010. dec. 18. 21:29
 75/124 doboszoli ***** válasza:
100%

Miért tűnik úgy nekem, hogy erősen elvi síkra terelődtünk, és "kissé" eltértünk az alapkérdéstől?

Egyébként vitázni hasznos és jó dolog, véleménykülönbség esetén nem kell haragudni egymásra, ez nem a Parlament.

2010. dec. 18. 21:38
 76/124 anonim ***** válasza:
egyébként meg tök mindegy, ahogyan ez más, normál ember eetében is megszokott, le kell csukni, azaz előzetesbe kell tenni, és akkro van 2 évük, hogy találjanak valamit ... ennyi, így megy ez másnál is
2010. dec. 18. 21:42
 77/124 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy haragszom :)

Lényegében konkrétan nem nagyon lehet Gy. Ferenc elkövetőt "lecsukni". Részben elévült, részben konkrétan bizonyíthatatlanok a cselekmények.

Mégis lassan, de biztosan az egész "baloldalnak" kezd kényelmetlenné válni a Ferenc, mert attól, hogy nem tudják ráhúzni (nem is akarják) egymásról tudják az igazságot, és többség pedig sejti.

Soha nem is csukják be, mert ez egyfajta színház, egy csiki-csuki, ami a "közönségnek" szól.

Beláthatatlan folyamatok indulnának el, ha az egyik holló mégis kivájná a másiknak a szemét.

Gondolj csak bele ebbe...

2010. dec. 18. 21:44
 78/124 doboszoli ***** válasza:
100%

Ezzel az erővel Téged, vagy engem is be lehet zárni, és két évig vizsgálni, hogy törvényesen szerezted-e a 25 éves Ladádat, mert valaki azt mondta, hogy nem.

Vágod, hol sántít az elméleted?

2010. dec. 18. 21:46
 79/124 doboszoli ***** válasza:
HELMET! Meg van a konszenzus, ebben egyetértünk.
2010. dec. 18. 21:47
 80/124 anonim ***** válasza:
Ennek örülök, bár elég szomorú, hogy csak ilyen szomorú konszenzust tudunk találni manapság... :-)
2010. dec. 18. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!