Miért is kéne lecsukni Gyurcsány Ferencet?
na ja pl
de tudtál már válaszolni arra a kérdésre, hogy miért is ne ??na csak mert erre nehezebb sztem
13:24!
Konkrét tényeket kértem. Ez így nem elég konkrét.
Egyetértek azzal, hogy valószínűleg azért nem lehet előállni konkrét tényekkel, mert nem elég átlátható, nyomon követhető a rendszer. De ezt a problémát nem úgy kell orvosolni, hogy konkrét bizonyítékok hiányában is elítélünk embereket, mert akkor elszabadul a pokol. Erre a helyzetre az egyetlen orvosság egy transzparensebb rendszer kialakítása. Ezt pedig csak úgy érhetjük el, hogy következetesen csak arra szavazunk, aki hajlandó ebbe az irányba elmozdulni. A Fidesz és az MSZP már eljátszotta ezt a lehetőséget. Valószínűleg azért, mert lopni akarnak. Nem szabad, nem szabadott volna sokadjára is rájuk szavazni, és majd azokra sem szabad, akik ezt az utat folytatják.
13:33!
Ártatlanság vélelme, mondom már sokadjára!!! Te be tudod bizonyítani, hogy ártatlan vagy?! Az ártatlanságot gyakorlatilag lehetetlen bebizonyítani. Ennyi erővel mindenkit le lehetne csukni.
Újra indul a "nyilván, tudvalévő, mindenki tudja" szöveg.
Viszont a kérdésre még senki nem válaszolt.
Ha értelmetlennek látod a kérdést, és a vitát, bocs,nem kötelező belepo...beszélni.
"Ártatlanság vélelme miért nincs Budaházynál? Csak mert semmi hiteles bizonyítékot nem tudtak bemutatni eddig se."
Én speciel sosem állítottam azt, hogy börtönben a helye. De a te kedvedért utána néztem, és ezt találtam:
Tessék, konkrétumok. Nem sokáig kellett keresgélni őket. Én eddig nem is foglalkoztam ezzel az őrülttel, egyszer sem mondtam, hogy bilincset a kezére, mégis vannak konkrét bizonyítékaim arra, hogy bűncselekményt követett el.
Te meg már akasztanád Fletót, de sokadik kérésemre sem tudsz felmutatni semmit, ami azt bizonyítaná, hogy bűncselekményt követett el.
Budaházyról bebizonyították, hogy bűnöző, robbantásos terrorcselekményeket tervezett. Hiteles hanganyag van róla, tehát egyáltalán nem sérti az ártatlanság vélelmét az, hogy elítélték. Inkább az a felháborító, hogy csak másfél év felfüggesztettet kapott. (azt nem tudom, hogy jogerős e az ítélet)
Na, mi van?!
"na de kérdező, tudod te h magyarországon konkrét bizonyítékok hiányában is mennyi embert ítélnek el? szal ez nem igazán lehet probléma ...."
De igenis probléma. Egy embert se ítéljenek el konkrét bizonyítékok nélkül!!!!! Egyet se! Legyen az Budaházy, Gyurcsány, Orbán, Vona, Dávid, akárki. Ha te tudsz ilyen esetekről, miért nem véded meg őket?! Nem érzed kötelességednek kiállni mellettük? Én igen. Én védem őt, te védd azt, akiről tudsz! Ez így korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!