Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért is kéne lecsukni Gyurcsá...

Miért is kéne lecsukni Gyurcsány Ferencet?

Figyelt kérdés
Konkrétan milyen bűntényt követett el? Tényeket, ne rágalmakat! Ha már olyan határozottan valljátok, hogy börtönben a helye, akkor elő a tényekkel! Mert ennyi erővel a Dalai Lámát is lecsukhatnánk.
2010. dec. 18. 13:28
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
 121/124 anonim ***** válasza:

"Rohadtul nem gondolom így. Had tudjam már jobban, hogy én mit gondolok!"

Szerintem az okért való vágyakozás egyértelműsíti, hogy mit gondolsz.

"Én azt gondolom, hogy az EU-ra szükség van, de rosszul működik."

Ez így van, nem is volt kérdés. A probléma az, hogy ami fontos, abban az EU megelőzi USA-t. Csakhogy a valóságban az EU nem egy fontos dolog.

"Azt gondolom, hogy Irakot le kellett rohanni, mert diktatúra volt. De rossz okból rohanta le az USA. Csak az olajért ment oda. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a többi diktatúrával mit sem törődik. "

Mondj egy amerikai forrást, ahol ezt leírják. Azért a Pentagont ne hackeld meg. Ha beteszel egy olyan oldalt, amiben hiteles bizonyíték van arra, hogy Amerikát érdekelte az olaj, akkor hiszek neked.

"Azt gondolom, hogy Kína a világ legerősebb gazdasága. Nem örülök neki, de sajnos ez így van."

Megnyugodhatsz, ez nem így van. Lehet, hogy tényleg erős, gyorsan növekszik, de ennek Amerika is az oka. Ha Amerika befuccsol, akkor Kínát is viszi magával (mint minden mást), másrészt a hatalmat a hadsereggel lehet megtartani, Amerikának ez sikerül, Kínának esélye sincs. Sokan vannak, de nem élnek az emberek jól, a hadsereg meg (még) nem elég erős az USA-hoz.

"Azt gondolom, hogy Észak-Koreát fel kéne szabadítani. Nem szabad hagyni, hogy komoly atomhatalommá váljon. Azt gondolom, hogy Észak-Koreában egy mocskos kommunista diktatúra működik."

Ez így van, Észak-Koreában kommunizmus van elméletben, de gyakorlatban nem. Másrészt Észak-Korea már atomhatalom, de pontosan nincsenek információim arról, hogy milyen, és mennyi van nekik (ahogy senkinek sem).

"Azt gondolom, hogy a német nemzet az egyik legkiválóbb a világon. Tiszteli a demokráciát, a jogállamiságot, van benne munkamorál, és magas szintű erkölcsi tartás. Sose választanának meg egy olyan embert, mint Orbán Viktor, mert tanultak a hibáikból. "

Volt is, hiszen a világ rühelli őket ezért. Ma is.

Igen, a német nép egy békeszerető nemzet, történelem igazolja.

Nem véletlenül nem engednek nekik nukleáris fegyvereket gyártani, hiszen az a bizonyos munkamorál talán még megjelenne a kancellár szemeiben.

Mutass egy bizonyítékot a német munkamorálra - én kínaira tudnék.

Mutass bizonyítékot, hogy Kína a legerősebb ország ma.

Mutass bizonyítékot, hogy Észak-Korea nem atomhatalom.

Ezek a dolgok ugyanolyanok, mint Gyurcsány. Ha lenne bizonyíték, már rég lecsukták volna. De akkor én azt mondom, hogy ha volt bizonyíték Sztálin ellen, akkor őt miért nem csukták le?

Szóval senki nem fog neked választ adni, mert nincs. Gyurcsány tényleg gazdag volt, mire odakerült, de ha az MSZP abban a pozícióban egy keveset... hát... "elvitt", akkor az MSZP akkori vezetőjét én felelősségre vonnám.

Orbánt ugyanúgy le kellene csukni, de ahogy Sztálint, jelenleg őt sem lehet lecsukni, mert ő jelenleg a nép Robin Hoodja, aki elviszi a gazdagok pénzét, és még jót is tesz. csak a nép nevében... Amúgy meg az összes politikust le kellene csukni, vagy kidobni, meg kellene újítani az egész Parlamentet, mert már ha valaki belép az MSZP-be, akkor már úgy kell indulni, hogy őt utálja. Ha leváltanánk mindenkit, akkor ez megváltoz(hat)na.

Szóval röviden: nem lesz bizonyíték, mert nincs. Ha lenne, akkor már börtönben lenne. Ezért nincs börtönben. Viszont az emberek 95%-a úgy gondolja (teljesen jogosan), hogy ha valaki a legmagasabb pozícióban van, és körülötte lopnak, akkor őt ezért felelősségre lehet vonni emberként, és elég valószínű, hogy ő is lopott.

A VALÓSZÍNŰ nem tény. Ezért nincs börtönben.

2010. dec. 23. 21:09
 122/124 A kérdező kommentje:

">>Azt gondolom, hogy Irakot le kellett rohanni, mert diktatúra volt. De rossz okból rohanta le az USA. Csak az olajért ment oda. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a többi diktatúrával mit sem törődik. <<

Mondj egy amerikai forrást, ahol ezt leírják. Azért a Pentagont ne hackeld meg. Ha beteszel egy olyan oldalt, amiben hiteles bizonyíték van arra, hogy Amerikát érdekelte az olaj, akkor hiszek neked. "

:DDD

Szakadok, ez tényleg jó volt. A humorod oké, de pont ezen a ponton bukik ki, hogy kevered a szezont a fazonnal.

Nem Amerikáról, hanem Irakról állítottam, hogy le kellett rohanni. (na jó, Amerikát más okból sem lenne szabad lerohannunk) Az előző Iraki állam európai normák szerint mért bűnösségéről tudnék neked bizonyítékokat mutatni. Amerikáról nekem nem kell, mert csak a szándékait firtatom, és nem a tetteit. Határozottan vallom, hogy a szándék önmagában, pozitív cselekedet esetén, nem vonhat maga után negatív jogkövetkezményeket vagy erőszakos szankciót. Csak véleményként van jelentősége, ezért bizonyítást nem érdemel.

Egy ex-miniszterelnököt sem szabad lecsukni azért, mert a pénz vezérelte. Azért kell lecsukni, mert lopott, csalt, vagy más bűncselekményt követett el. De ezeket a tetteket be kell bizonyítani.

2010. dec. 24. 05:22
 123/124 A kérdező kommentje:

"Mutass egy bizonyítékot a német munkamorálra - én kínaira tudnék."

Most sem kell bizonyítékot mutatnom, mert nem állítom, hogy jogi eszközökkel szankcionálni kell a német munkamorált. Azt viszont sokan állítják, hogy jogi eszközökkel szankcionálni kell Gyurcsány Ferenc politikai és/vagy üzleti tevékenységének egyes mozzanatait. Ezért nekik bizonyítaniuk kell, hogy ezen mozzanatok megtörténtek, és, hogy ezen mozzanatok bűncselekménynek minősülnek.

2010. dec. 24. 05:33
 124/124 A kérdező kommentje:
Na, kisült a bejglim! Majd utána...
2010. dec. 24. 05:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!