Vajon ugyan azt az utatt járja végig Orbán is mint amit kitaposott Gyurcsány?
Egyre többen elégedetlenek Viktorral, amit nem mutat illusztrisabban semmi mint ez a rövid etűd!
A halálúton "4es" kell autóznom sajnos sokszor!
Az útszélén van egy nagy romos ház, aminek a teteje már hiányzik de a fala hibátlanul áll!
Évekkel ezelőtt láttam festékkel kiírva "Gyurcsány takarodj, vidd az összes haverod" feliratot.
Nagy fal, nagy betű, az az km ről látszott!
Azóta már lefestetteték a falat, és nem is került vissza.
A napokban viszont ismét láttam, ugyan azzal a nagybetűvel és írással " Orbán takarodj, vidd az összes haverod"!
Választások előtt azért mégsem mondhatta azt, hogy "Előbb-utóbb ugyanazt fogom csinálni, mint Gyurcsány, de azért válasszatok engem".
:D
"Egyre többen elégedetlenek Viktorral"
Lehet, de mennyire? Emlékezzünk egy kicsit. Nézzük meg a 2006-os ciklus első 17 hónapját, aztán a mostani 17 hónapot. A számpárok: Fidesz : MSZP. (Ipsos)
2006.05. 39:48
2006.07. 48:40
2007.01. 55:33
2007.10. 58:30
-------------------
2010.05. 61:16
2010.07. 61:18
2011.01. 65:17
2011.10. 47:24
Ugyanúgy 2-szerese a Fidesz népszerűsége az MSZP-ének, mint 4 évvel korábban. Vagyis továbbra is Gyurcsány járja Gyurcsány útját, sajnálom.
Az meg közismert, hogy kormányozni úgy kell (ezt mindenki tudja, csak a hülye Feri és a balfácán Medgyessy nem tudták, de pl. Horn tudta), hogy az első 1-2 évben megszorítás, az utolsó évben könnyítések, egy kis osztogatás. Ha a Fidesz ezt csinálja, az MSZP-nek esélye sem lesz, nem mintha most lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!