Fogy a nép? Kevesen vállalnak mostanság gyereket?
"Az első válaszadó elég érdekesen szemléli a dolgokat."
Az első válaszoló férfi. Ha nem jön be a gyerek dolog, vagy valami gond lesz a házasságával, akkor egyszerűen lelép. És még gyerektartást sem fog fizetni, ha nem akar. Ő könnyen beszél.
Amit itt írogatunk az a kormányunkhoz úgy sem jut el és nem is érdekli őket.
Dédnagyanyámék a háború előtt nyolcan voltak testvérek és akkor sokkal kilátástalanabb volt a helyzet. Akkor a gyerek volt a "jövő". Mostanság feléljük ezt is.
Az biztos, hogy ilyen vad-kapitalista rendszerben meggondolandó a gyerek vállalása. Ez az egyik oka, hogy fogyunk, hiszen a rendszerváltástól kezdve nem volt stabil törvény a családalapításra. Ahogy jöttek-mentek a kormányok úgy változtak a jogszabályok is.
Másik okként azt tapasztalom, hogy nálunk kevés a férfi és azok egy része nem akar gyermeket (vagy impotens), a másik része már x-dik házasságában él. A hölgyeket azért sajnálom, mert nincs az igényüknek megfelelő férfi "választék" és a sperma bankok még nem működnek.
Utóhatása: kis-Magyarországon született magyarok létszáma már jó ha van 9,5 millió. A mostani nyugdíjasok kihalásával ez lecsökken kb. 7 millióra és szép lassan kihalunk.
Veszély: a mostani 20 - 35 éveseket, ha megöregszenek és netán megélik a nyugdíjas kort, ki fogja őket eltartani?
A "vezéreinknek" ezen kellene elgondolkodni!
Hát gyerekek, nem tévedtem a hozzáállásotokat illetően.
Aki megírja a frankót, az a fekete bárány.
Tényleg ne szüljetek, épp elég a degenerált, neurotikus idegbeteg ebben az országban.
Előre is köszi.
:)
A gáz ott van, hogy totál meg vagytok vezetve, be vagytok csapva, eléri veletek, általatok a mindenkori kormány, amit akar, hogy csavarok legyetek a gépezetben, és soha, de soha ne tudjatok onnan kitörni, csak tolni a hörcsögkereket körbe - körbe.Nekik!Nem magatoknak, meg a családotoknak, hiszen lebeszélnek róla benneteket, hogy valaha is legyen,ti meg rögtön cigányoztok, ha valaki mer élni a törvényes jogaival, már ami a családtámogatást illeti, ahelyett, hogy élnétek a LEHETŐSÉGGEL.
Szerintem nektek kéne kicsit gondolkodnotok, nem nekem, aki totál elégedett az életével, pedig elvileg nem lenne rá okom.Csak én lesz-rom azt, amin nem tudok változtatni.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:50
1 SENKI SEM CIGÁNYOZOTT! az az ő dolguk,de téyn h nem heyles...
2 B+!!! Ha valaki este 10-12 felé ér haza a munkából h menjen a gyerekért óvodába,vagy akárhová?? ha mind 2 fél éjjszaak is melózik?!!!!Mert nem midnen melóhelyből engedik el az emebrt,ha gyereke van sokszor fel sem VESZIK!=)Gondolkozz már ember mielőtt a baromságot írkálod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!