Fogy a nép? Kevesen vállalnak mostanság gyereket?
A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:06
Mert te aztán az vagy:) A katona már semmi igaz?Nem baj ha háború van nem téged küldenek a golyók közé,hanem ŐKET...Az a baj h egyesek már a katonákat se nézik semmibe.Pedig kellene....Megsúgom én is az voltam 5 évig...:)
A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 15:13
OTT A PONT! Kereshetsz 30 ezer ftot havonta lehet 5 gyereked..Mit adsznekik enni?Miből ruházod őket?30ezer ftből?:) Nevetséges 1-2 ember felfogása....:)
Szerintem a pesszimizmus és az önzés az oka a dolognak + trendi is a szingliség + a gyermektelenség.
Sokan nem azért nem vállalnak, mert nincs háttér - nem a fenét nincs, ha plazma tévére meg egyéb nyalánkságokra telik, akkor a gyerekre is telne - meg aztán előbb felvesznek az emberek hiteleket, kölcsönöket a kényelmükre ( nem muszájból) + karácsonyi ajándékra - és akkor még be merte mondani a híradó, hogy nem vesznek fel idén annyit az emberek - kamu!!
Mellesleg nálunk pont fordítva volt, én 8 órában dolgoztam egy tekerő - hajtó cégnél, a belünket is kihajtották, ha 12 - eztem volna, akkor se kerestem volna semmivel se többet, így aztán jobbnak láttam eljönni terhesállományba ( 10 ezer forinttal kevesebb most a táppénz, amit kapok, de nem kell güriznem, meg aggódnom, hogy kidolgozom magamból a babát - nem vicc, olyan fizikai terhelés alatt vagyunk a munka miatt ).Nézd, a családival + párom adókedvezményével + a gyeddel együtt ugyanannyi a bejövő, mintha 3 műszakban robotolnék.
Most aztán lehet azzal jönni, hogy megélhetési gyerekcsinálók vagyunk - ami nem igaz - csak ésszel kell csinálni a dolgokat, úgy vélem, és az ember még a legszebb hivatás gyakorlásából se marad ki, amit úgy hívnak, hogy anyaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!