Végképp elveszítettem a fonalat emiatt a sok szélhámos idióta miatt. Elmagyarázná nekem valaki, hogy mit kevernek ezek a nyomorultak most a nyugdíjak körül?
Egyszerűen nem lehet ép ésszel felfogni, hogy miért nézik ilyen szinten hülyének az embereket ezek a férgek, - legyen olyan kedves és magyarázza már el nekem - közép európai fehér ember számára érthető formátumban - azt, hogy hogyan lehet túlélni azt, amit ezek a férgek csinálnak velünk!
Mit érdemes csinálni? Hogyan érdemes csinálni, - hogy ne kelljen betörni járnom, ha nem esz meg a franc a nyugdíjkorhatár elérkezése előtt?
-Bár ne érném meg!...
Köszönettel!
Ja, Gyurcsány a hibás, bocs, elfelejtettem.
Emlékszem már, ő volt az a csávó, aki kirobbantotta a 2008-as világválságot. Meg felvette azt a fránya IMF hitelt, amitől nem ment tönkre az ország mégsem. Máskülönben talán a görögökkel meg az írekkel sörözhetnénk...
Engem nem győzött meg, hiába hallgatom.
Azért köszi.
Nem Gyurcsány miatt kell a pénz! Az egykulcsos adó miatt is hatalmas költségvetési bevétel marad el. Nem hiteltörlesztésre kell a mi pénzünk,hanem a gazdagok megsegítésére. A jövő évre tervezett 1,3 milliárd propaganda kiadásra. Az Eu-Elnökség miatti 77 milliós euró költségre. (Ami ha jól számolom,20 milliárd Ft körül van)
Ezeket ha elhagynák,akkor nem kellene az emberek megtakarításait ellopni.
"Pénz kell a kasszába, ami nagyon kiürül az imf hitel fizetésétől, köszönet qrcsányék ámokfutásának."
Érdekes. Arra persze van pénz, hogy Orbán és a hasonszőrű magas fizetésűek havi félmillióval többet vihessenek haza. De te csak kajáld tovább nyugodtan az "elkúrta", meg a "romokban az ország" dumát, amit Viktorod hint - miközben röhögve zsebre teszi a pénzt, amit több száz szegénytől von meg hónapról hónapra.
Nem győzött meg a bandzsa gazdasági miniszter sem. Legfeljebb arról, hogy egy arcátlan gazember.
22:24 Nem ő robbantotta ki a "válságot. De ha egy erős gazdaságot épít fel akkor talán az imf töredéke is elég lett volna.
22:31 Ha az eus elnökséget tökös csávók intézik a Magyar részről, akkor az ország többet profitál, mint amennyit befektet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!