Az embereknek mi a baja az operabállal?
Minden évben megrendezik. Mindig szoktak lenni tüntetők. de miért?
Ha az ember megengedheti magának akkor miért ne menjen el?
Ugyanolyan mintha az ember moziba vagy valami iskolai bálba menne. Csak drágább.
Vagy ez a szokásos mentalitás? (irigység)
Hm, nem tudom megállni, és nem panaszkodásképpen: vegyészmérnök vagyok, havi 60.000-rel. Csak tudod ez Borsod megye.
Amúgy meg engem nem maga az operabál idegesít, hanem azok, akik ott részt vesznek. Olyan emberek, mint Kiszel Tünde meg Győzike meg a többi semmibőlélő mutogatja magát. Undorító, hogy ilyeneket beengednek egy ilyen rangos eseményre, amit tisztelni és megbecsülni kellene, nem így lealacsonyítani.
Lehet, hogy nem kedvelem Tvrutkot (vagy hogy kell leírni), de igaza volt. Olvastam valahol, hogy a reggeli műsorban eléggé kifikázta Tündécskét, és még a nő volt felháborodva. Liba.
"Kiszel Tünde meg Győzike meg a többi semmibőlélő mutogatja magát."
egyetértek.
Tünde nem is tudná megfizetni.
Vajon miért van, hogy minden évben mással megy?
"Én csak azt nem értem, hogy miért azt kell szindni, aki pl. magamutogatással gazdagodott meg? Mert? Erre van igény, fizetnek neki érte, megveszik/elmennek, ha róla van szó. És igaza van, hogy kihasználja. Jaj ezzel a gerinc témával menjél már, milyen gerinc? Annak nincs gerince aki kielégíti a csürhe igényeit és meg is él belőle?"
Ha most azt mondod, hogy szerinted rendben van, hogy emberek a vigyorgásból, magamutogatásból, celebkedéstől, a TV-s szellemi f*szverésből, abszolút haszontalanságból és semmitevésből tudják szarrá keresni magukat, de a becsületes munkából nem (és még örüljünk is neki, hogy a semmiből keresett pénzét holmi burzsuj bálokra b*ssza el, ahelyett, hogy valami hasznos lenne belőle), akkor veled valami nagy baj van.
"hogy emberek a vigyorgásból, magamutogatásból, "
Ez ráillene a szupermodellekre is. Pedig ők megdolgoznak érte.
"Utáld a szomszéd Józsit, meg a Juci nénit, mert belőlük élnek, de még hogy!"
Ja, meg a narkós Pistit, meg a szipus Sanyit utálhatom, de a dílert nem, hiszen hajj de kapitalizmus van és ő csak a társadalmi igényt elégíti ki. Kereslet-kínálat, logikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!