Az embereknek mi a baja az operabállal?
Minden évben megrendezik. Mindig szoktak lenni tüntetők. de miért?
Ha az ember megengedheti magának akkor miért ne menjen el?
Ugyanolyan mintha az ember moziba vagy valami iskolai bálba menne. Csak drágább.
Vagy ez a szokásos mentalitás? (irigység)
Szerintem a mutogatás irritáló,hogy mulat a felső tízezer,
mert a legkevesebb az, aki becsületesen megdolgozik a pénzéért.Egy-egy ruhakölteményből hónapokig élhetnének nyo-
morgó családok ,akik tisztességesen dolgoznak.
16:53!
Ezzel csak az a baj, hogy kihez méred? Mert te miért veszel öltönyt/blézert magadnak, miért eszel meg egy pudingot, amikor sokan még télen is csak szakadt pólóban fagyoskodnak, és penészes kenyeren kívül semmit nem esznek? Hol van az, ahol te meghúzod a vonalat a pofátlanul gazdag és a nem pofátlanul gazdag között? Hidd el, ha az ország 10millió embere kenyeren élne, de csak neked jutna egy dobostorta, téged is megszólnának.
Szerintem mindenki öltözzön, egyen, szórakozzon, éljen, ahogy azt anyagilag megteheti. Én például nem szeretném magamat csak azért rosszul érezni, mert másoknak is rossz.
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:08
Ott a pont.
Aki megtehetem az miért ne mennyen el?
Ha egyszer én is megtehetem akkor elmennék.
És itt van az irigység.
Ha én nem tehetem meg akkor ő miért.
"I" faktor. Dögöljön meg a szomszéd tehene is.
Sokan nem bírják elviselni és megérteni, hogy a pénzét mindenki arra költi, amire akarja. Ha akarja lehúzza a WC-n, ha akarja nagyestélyit és frakkot-klakkot vesz magára és operabálozik. Az út nyitva van mindenki előtt.
Az utcánkban lakik egy alkesz, 7 általánosa van és a gazdagság ellen háborog. Nem érti, hogy ha nem lenne operabál, ő akkor is segédmunkás lenne a maszek kőművesnél. Bill Gates sem úgy kezdte, hogy fakereket faragott a talicskához, a gazdagságához előbb tanulnia kellett.
http://www.youtube.com/watch?v=T7T-CrCmgdA
És tényleg teli van Punkkokal.
Én erre mondom, hogy csürhe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!