Miért kell az embereknek a tv-ben koldulniuk? Miért hadják ezt a ORTT-nél? Engem már baromira idegesítenek titeket nem?
*hagyják
Én nem nézek tévét már lassan egy éve, így engem ez hidegen hagy. :D
De köszi, hogy figyelmeztettél.
arra gondolsz amikor rászorulókat, nehéz sorsú családokat mutat be pl a Fókusz, Aktív?
ha nem érted, h ez miért van nagyon önző és lelketlen vagy
a médiának óriási ereje van
és ha ezekkel a riportokkal csak egy embert mozgósítanak segítségnyújtásra akkor már megéri
inkább ilyeneket nézek a tvben mint ValóVilágot meg Barátok Köztöt..
19:30 vagyok
amúgy sok pozitív példa van arra h egy ilyen riport után segítség érkezett a rászirulóknak
úgyhogy van létjogosultsága az ilyen műsoroknak
Jaj elnézést hogy egy szót elgépeltem.
Hát akkor úgy néz ki hogy csak engem idegesít hogy az egyik speciális szobáért kuncsorog a másik ezért a harmadik meg számlákra.És szerintem ezt nem kéne így tenni mert szó szerint mindig a gyerekkel koldulnak (még ha szükség is van rá) amiért én nem adok nekik pénzt az pont ez.Ne a gyerekével akarjon már koldulni tegye egyedül mondja el a nyűgjét baját azt kész.Itt a környékünkön is van egy szegény család és ha pl a közért előtt sörözök a barátokkal és adok nekik pénzt fagyira erre arra amit szeretne (és érdekes ezek a gyerekek ezeknél az embereknél 2x csóróbak)sosem azért teszem mert hogy koldultak tőlem hanem mert pl látom hogy jól esik nekik (nem a fagyi stb hanem a gesztus).Pedig a gyerekek apja az első három alkalommal le akart ütni mert ne szégyenítsem meg őket amire azt mondtam hogy a saját pénzemből azt veszek nekik amikor akarok mert a saját pénzem akár a budin is lehúzhatóm.És volt olyan hogy a közértessel bent beszélgettem és jött az anyja 1kiló kenyérért borsóért meg egyéb az napi dolgokért és válogatott oda szóltam hozzon mindenből ami kell és el sem akarta fogadni de én oda adtam neki.Ezután pár hétre még átjött kölcsön kérni 5000Ft-ot de gyerekek nélkül és adtam is az anyukájuknak söt vissza sem kértem pedig én sem élek nagy lábon.Szóval nem arról van szó hogy ne kérjenek segítséget de ne használja már a saját gyerekét fel.
Aki érti mit mondok remélem egyet ért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!