Miért kell az embereknek a tv-ben koldulniuk? Miért hadják ezt a ORTT-nél? Engem már baromira idegesítenek titeket nem?
kérdező megértettem a mondanivalódat
azzal egyetértek, hogy ne a gyerekkel kolduljanak még ha szükség is van rá
az meg amit te tettél nagyon szép dolog volt és szó szerint mondom Isten fizzese meg!
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:05
Köszi!De általában mindenkin szoktam segíteni ha tudok.Pl sok csöves is aki kuncsorog mondom jöjjön veszek neki 4 zsömlét vagy negyed,félkiló kenyeret párizsit vagy valami szalámit hát a legtöbb elhajt a ge.ibe mert neki pénzt kell.Hát akkor segíts magadon mondom magamba azt menj el dolgozni hogy tudj inni mert arra meg főképp nincs felesleges pénzem
"Az ORTT bármilyen módon amivel tilthassák a gyerekkel/gyerekekkel való koldulást."
Az ORTT jog alkalmazó, nem jogalkotó! Ha nincs olyan jogszabály, ami tiltaná ezt, akkor az ORTT nem tehet semmit ellene.
Amit te akarsz az már cenzúra, és az ORTT-nem nem az a dolga.
"Ne a gyerekével akarjon már koldulni tegye egyedül mondja el a nyűgjét baját azt kész."
ha a gyerekének van szüksége speciális szobára, akkor kénytelen belevenni őt is, nem?
Jól sejtem, hogy te vagy az a gyökér, aki kérdést írt ki arról is, hogy az Adam Sandler filmben miért volt fű?
hát pedig a gyerekek nyomora sokkal inkább MOTIVÁLÓLAG HAT az adakozókedvre
ha csak elmondja egy szülő (gyerek jelenléte nélkül) a riportban h van x gyerekem és erre és arra van szükségük, akkor 10ből kb 2-en ha adnak bármit..
de ha látják a gyereket és még esetleg meg is szólal és mond valami szívhezszólót rögtön 10/5-6 leszn az arány...
ez pedig nem mindegy..
senki se kötelez h adj, de ne legyél ennyire szemellenzős és önző...
azért egy tvs riport se ugyanaz mintha az aluljáróban koldul vki a gyerekével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!