Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kell az embereknek a...

Miért kell az embereknek a tv-ben koldulniuk? Miért hadják ezt a ORTT-nél? Engem már baromira idegesítenek titeket nem?

Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 19:18
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ja azt bírom, mikor megkérdezi a riporter, hogy mire lenne szüksége. "Semmi nagyra nem gondoltunk, tudjuk hogy szegények az emberek, szóval 4milla készpénzben jó lenne. Köszönjük a kis Lacika nevében."
2011. aug. 14. 20:00
 12/20 A kérdező kommentje:
Jah meg most volt hogy a kisbabának steril szóba van és szegény kis beteg babát mutogatja mint valami kirakati bábut.Vagy ott van a megvert gyerekek akiket a nagyszülők vettek magukhoz máris segítséget kértek ételben stb és még majd bébiszitter is megy vigyázni rájuk kész vicc mi a fa.znak fogadták akkor magukhoz ha nem tudják őket nevelni már 70évesen
2011. aug. 14. 20:04
 13/20 anonim ***** válasza:

kérdező megértettem a mondanivalódat

azzal egyetértek, hogy ne a gyerekkel kolduljanak még ha szükség is van rá

az meg amit te tettél nagyon szép dolog volt és szó szerint mondom Isten fizzese meg!

2011. aug. 14. 20:05
 14/20 A kérdező kommentje:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:05

Köszi!De általában mindenkin szoktam segíteni ha tudok.Pl sok csöves is aki kuncsorog mondom jöjjön veszek neki 4 zsömlét vagy negyed,félkiló kenyeret párizsit vagy valami szalámit hát a legtöbb elhajt a ge.ibe mert neki pénzt kell.Hát akkor segíts magadon mondom magamba azt menj el dolgozni hogy tudj inni mert arra meg főképp nincs felesleges pénzem

2011. aug. 14. 20:21
 15/20 anonim ***** válasza:

"Az ORTT bármilyen módon amivel tilthassák a gyerekkel/gyerekekkel való koldulást."

Az ORTT jog alkalmazó, nem jogalkotó! Ha nincs olyan jogszabály, ami tiltaná ezt, akkor az ORTT nem tehet semmit ellene.

Amit te akarsz az már cenzúra, és az ORTT-nem nem az a dolga.

2011. aug. 14. 20:24
 16/20 anonim ***** válasza:
ne is mond, mi is vettünk egyszer egy csövesnek inni valami bodzalevet vagy micsodát már nem emllékszem és megfogta a haverja és kidobta a kukába, hogy hagyjuk békén a barátját, pedig ekkor még mi is 10-12éves gyerekek voltunk és a kis pénzünkből vettük neki az üdítőt
2011. aug. 14. 20:28
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát az komoly.Én már 19 vagyok de mindig felba.zom az agyamat rajtuk
2011. aug. 14. 20:40
 18/20 anonim ***** válasza:

"Ne a gyerekével akarjon már koldulni tegye egyedül mondja el a nyűgjét baját azt kész."

ha a gyerekének van szüksége speciális szobára, akkor kénytelen belevenni őt is, nem?

Jól sejtem, hogy te vagy az a gyökér, aki kérdést írt ki arról is, hogy az Adam Sandler filmben miért volt fű?

2011. aug. 15. 01:51
 19/20 anonim ***** válasza:

hát pedig a gyerekek nyomora sokkal inkább MOTIVÁLÓLAG HAT az adakozókedvre

ha csak elmondja egy szülő (gyerek jelenléte nélkül) a riportban h van x gyerekem és erre és arra van szükségük, akkor 10ből kb 2-en ha adnak bármit..

de ha látják a gyereket és még esetleg meg is szólal és mond valami szívhezszólót rögtön 10/5-6 leszn az arány...

ez pedig nem mindegy..

senki se kötelez h adj, de ne legyél ennyire szemellenzős és önző...

azért egy tvs riport se ugyanaz mintha az aluljáróban koldul vki a gyerekével.

2011. aug. 15. 06:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Ne nézz tévét. Káros az egészségre.

[link]

2011. szept. 1. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!