Az embereknek mi a baja az operabállal?
Minden évben megrendezik. Mindig szoktak lenni tüntetők. de miért?
Ha az ember megengedheti magának akkor miért ne menjen el?
Ugyanolyan mintha az ember moziba vagy valami iskolai bálba menne. Csak drágább.
Vagy ez a szokásos mentalitás? (irigység)
Mintha 1917-ben Oroszországban lennénk. A nagyképű burzsoázia rongyrázása, miközben a munkásosztály nyomorog, Lenin bácsi meg forog a sírjában.
És még komcsi sem vagyok.
A munkásosztály előtt is nyitva volt az út. Aki buta vagy lusta tanulni, és megelégszik a kevéssel vagy a majdnem semmivel, annak ne sírjon a szája, ha más sokkal-sokkal többet kap a számlájára.
Ja és a tanulással még nincs vége, a megtanultat hasznosítani, esetleg tovább fejleszteni - vagyont lehet ésszel megalapozni. Ehhez azért erősnek kell lenni.
Az erősek el tudják adni magukat, a tudásukat.
Az erősek operabálba is tudnak menni.
"Milyen mutogatás? Itt az egyik válaszoló írta, hogy mutogatás. Miért, a hátsó bejáraton kéne besunnyogniuk? Vagy mit mutogatnak?
"
Pont ugyanezt akartam írni.
Még jó, hogy nem kommunizmust akarnak.
És igen ez irigység. Mert nekem szar akkor neked ne legyen jó.
"A munkásosztály előtt is nyitva volt az út. Aki buta vagy lusta tanulni, és megelégszik a kevéssel vagy a majdnem semmivel, annak ne sírjon a szája, ha más sokkal-sokkal többet kap a számlájára."
Akkor a műszerész, a pedagógus, a mérnök, az informatikus meg a többi akkor miért keres havi száz-százötvenet? A Kiszel Tünde, Lothar Matthaus, Horváth Éva, meg a többi mi a k*rvaanyjából gazdagodott meg? Mert nem a végzettségéből b*sszameg!
17:42
Azt is írtam, hogy az erősek el tudják adni magukat és a tudásukat.Vagy olyant adnak el, ami másnak nincs, vagy amit sokan értékelnek (még akkor is, ha értéktelen). A felsorolt emberek "kitalálták magukat".
Lothar Matthaus hogy került ide? Elég jó nevű futballszakember, nem?
17:42
Ha egy informatikus 150 ezret keres, akkor legalább az egyik felét áldozza ásdelmagad felszerelésre.
"Figyelj, senki nem állította meg őket, hogy mondjuk elmenjenek műsort vezetni/seggüketrázni/sztár edzőnek lenni vagy akármi."
De igen, gerincnek hívják. Tudod nem mindenki képes úgy szembe nézni a tükörbe, hogy azzal keresi a milkókat, hogy vigyorog, jópofizik, mutogatja magát, meg, hogy de faszagyerek, mert celeb közbe semmit nem tesz le arra a bizonyos asztalra. Ha ezen múlik ebben az elb*szott társadalomban, hogy érjen valamit az ember, meg, hogy ez itt az etalon, hogy nagy pofával eladja a semmit, akkor viszlát, valamelyik tibeti kolostorban megtaláltok.
"A munkásosztály előtt is nyitva volt az út. Aki buta vagy lusta tanulni, és megelégszik a kevéssel vagy a majdnem semmivel, annak ne sírjon a szája, ha más sokkal-sokkal többet kap a számlájára."
Remélem te nem szoktad szidni egyik pártot sem. Tudod a politikusok (akik lopnak, sikkasztanak) előtt is csak nyitva volt az út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!