Elmondanám az igazat, kire fogok szavazni/nem fogok szavazni.
Megtéveszteném a kutatást és mást mondanék, mint amit gondolok.
Fideszre szavazok, mondanám, mert félek a következményektől.
22 szavazat
1/9 Sanyi2025 válasza:
Attól függ, melyik cégtől hívnak. A Nézőpontnak nem merném bevallani, hogy nem a Fideszre.
márc. 13. 22:06
2/9 anonim válasza:
Szoktak hívni közvéleménykutatók, azt szokták kérdezni, hogy ha most hétvégén lennének a szavazások akkor kire szavaznék. Mindig azt mondom, hogy nem tudom.
márc. 13. 22:10
3/9 anonim válasza:
Megmondanám, hogy nem szeretnék válaszolni a kérdésre és gyorsan elköszönnék. Nem azért mert félek vagy tartok bármitől, de idegeneknek semmi köze hozzá. Majd szavazáskor teszem a dolgom és kész.
márc. 13. 22:13
4/9 anonim válasza:
Csak úgy random nem hívnak fel. Viszont ha regisztrálsz a kutatócégeknék akkor választhatsz több opciót pl hívás vagy online kérdőíves kutatás ( én az utóbbit választottam ). A normális kutatóintézetek regisztrált tagokkal dolgoznak, nem random hívogatnak.
A nézőpont lehet a kubatov-listáról dolgozik..
márc. 13. 22:19
5/9 anonim válasza:
#4 Felhívnak random is. Semmiféle cégnél nem vagyok regisztrálva de már többször hívtak fel és volt közte politikai kérdés is meg másféle, utazási szokás, vásárlás, a reklámok hatása stb.
A titka az hogy van vezetékes telefonunk és nyilvános a telefonszámunk, benne van a telefonkönyvben, szabadon lekérdezhető és továbbadhatja a telefontársaság. Mobilon még egyszer sem kerestek.
márc. 13. 22:26
6/9 anonim válasza:
Nem mondok senkinek semmit mert ez a maffia kormány képes kinyomozni és valamivel ellehetetleníteni. Majd ott a szavazófülkében a helyes kockába teszem az ikszet és kész.
márc. 13. 22:29
7/9 anonim válasza:
Fel sem veszem a telefon idegen számnak, csak ha tudom, hogy várok hívást valakitől specifikusan.
A fidesz szokott hívogatni meg sms-t küldeni tavaly EP választás óta de nem tudom honnan van meg a szám, mert elvileg titkos ugye...ráadásul Kaposvárról hívogatnak, de közöm nem volt sosem Kaposvárhoz, még járni sem jártam ott. :D
Tiltólistára teszem, csak sajnos elég sok számról hívnak, kb naponta egy újabbról.
márc. 13. 22:52
8/9 anonim válasza:
Ha a Fidesz hív fel, akkor megerősítem, hogy rájuk szavazok. Ha a Tisza hív fel, akkor megerősítem, hogy rájuk szavazok. Engem bárki felhív, mindig azt fogom mondani, hogy a pártjukra szavazok. Végül aztán nem megyek el szavazni!
márc. 14. 04:06
9/9 anonim válasza:
#8: Vigyázz, mert lehet, hogy fideszesek tiszásoknak adják ki magukat, így próbálva kideríteni, kik a megbízhatatlanok, a belső ellenség! Képesek ezek mindenre! :-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!