Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért mondják azt hogy választ...

Miért mondják azt hogy választást kell nyerni nem közvéleménykutatást?

Figyelt kérdés
tegnap 20:02
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
mert a gyapjas oldal már 10 éve nyeri a közvéleménykutatásokat, a valódi választásokon meg úthengerként nyer a fidesz
tegnap 20:03
 2/9 anonim ***** válasza:
73%
"Miért mondják azt hogy választást kell nyerni nem közvéleménykutatást?" Ó, ez elavult. Szavazatszámlálást kell nyerni, kérdező.
tegnap 20:05
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Az mondja aki a választási szoftvert üzemelteti 😄

Jó mi? 😄

tegnap 20:05
 4/9 A kérdező kommentje:

3.

Miért mi van a választási szoftverre

tegnap 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
0%
amerikában emberkézen nem mentek keresztül a digitális szavazatok, ezért azok hitelessége olyan amilyen
tegnap 20:09
 6/9 anonim ***** válasza:
17%
A FIDESZ elcsalja nem lesz itt semmi váltás.
tegnap 20:10
 7/9 anonim ***** válasza:
11%
4: Semmi, a vesztesek általában erre fogják, amikor épp kikaptak.
tegnap 20:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Mert ha most ebben a pillanatban valaki megkérdez, akkor csípőből ellenzéki vagyok.

A választáskor is ellenzéki vagyok, de az akkor adott alamizsnák előhozzák a Stockholm-szindrómámat és kezdek jókedvűbb lenni, hogy "tudjátok mit... ikszelek". Így voltam a konzultációval is. Akkor éppen valahogy madarat lehetett velem fogatni valami miatt, meg a nyugtatóm is jól hatott és jókedvemben, meg hát amiatt, mert aztán nehogy tényleg valami retorzió érjen, kitöltöttel a konzultációt és bedobtam a ládába.

Na jó, amúgy a választáson ellenzéki szavazatom van, de pl. 22-ben a Gődényre szavaztam kínomban. Mert akkor talán megúszom a fideszes főnököm kritikáját - amúgy én a Jobbikhoz állok közel, de ugyanúgy közel állok egyfajta egészséges szocializmushoz, baloldali vagyok alapvetően... tehát valamiféle baloldali nacionalista...

És persze én vagyok a mocskos ellenzéki lipsi, stb.

tegnap 20:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Na mégis? Melyiknek van tétje a kettő közül?
tegnap 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!