Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Pont,hogy rengetegen vannak,de nem az utcán kell nyerni hangerővel hanem a szavazó fülkében, csöndben, békében.

Ha még egy fidesz 2/3 lesz, itt minden lesz csak béke nem!

Ha én leszavaztam 2022-be a Fideszre, sőt táncoltam meg koccintottam a győzelemre, akkor én gyűlöletet és megvetést érdemlek?
Ugyanúgy mint ő?
https://www.youtube.com/watch?v=8Yq2o4jvHhY
Vagy ha megvallom bűneimet akkor bevesztek a klánba?

Én hiszek abban hogy az emberek képesek változni, MP is változott, szóval igen!

Bayer Zsolti is lehet akkor még Tisza párti? Vagy Deutsch Tamás?
Nem zavarna? Végülis az emberek képesek változni...

Azt mondtam hogy az emberek képesek megváltozni, és nem azt hogy sűrűn meg szoktak.. Van akinek a változására szetintem nulla esély van, olyan dolgokról pedig nem sok értelme van beszélgetni, aminek a bekövetkezési valószínűsége nulla.
Beszéljünk inkább az egészségügyről: Épp 20 perce volt egy budai állami egészségügyi intézményben járnom, mellettem lévő fiatal srác ment oda kérdezni, hogy hasi ultrahangra nem tudnak-e neki adni időpontot, és mondták neki hogy már a májusi időpontok is tele vannak! Már korábban is járt ott, azt tanácsolták neki néha nézzen vissza hátha megüresedik egy hely, ebben reménykedett.. sajnos nem volt szerencséje. Nyilván nem kérdés, hogy a srác nem fogja a fideszre húzni az x-et soha az életben :)
Értitek, budapest XI. kerületében is ilyen várólisták vannak, ami amúgy az ország egyik leggazdagabb része!

Ha van egy csöpp esze, akkor Mi Hazánkra húzza be az X-et.
Magyar Péter röhögcsélve koccintott még a 22-es Fidesz győzelemre is, mikor már az összes aljasságot elkövette a Fidesz.
Ez az ember egyedül azért indult külön, mert bármennyire is nyalt nem jutott közelebb a húsos fazékhoz.
Ha én taktikai szavazó lennék akkor a Fideszre szavaznék, úgy ahogy a Tiszások többsége is gyűlölet miatt van Magyar Péter mellett.
De nem fogom kidobni a gerincemet, nem adom el a lelkemet, se azért hogy távol tartsam Magyar Pétert a húsos fazéktól, sem a leváltás reménye miatt. Arra szavazok, akik valóban azt képviselik, FŐLEG gazdasági irányba, ami szerintem a legjobb lesz a magyaroknak, így nekem is.
Hajrá Mi Hazánk, Fel a győzelemre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!