Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva Magyar Péter országjárás...

Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Figyelt kérdés
pláne a tegnapi botrányos Zelenszkij-Trump találkozó után..Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt, ha már egy Kreml vezérelt KGB ügynök vette át az USA vezetését.

tegnapelőtt 23:43
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 1/82 anonim ***** válasza:
31%

Gyakorlatilag mindenki leszarja már Magyar Pétert, elmúlt a varázs.

"Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt"

Ha ezt teszi, végleg le is nullázta magát, csak mondom. Hogy te ennek szurkolsz, az pedig remekül példázza a hazai ellenzék elmúlt 15 éves világtalanságát, egyszerűen ötletetek sincs...

tegnapelőtt 23:44
 2/82 anonim ***** válasza:
25%

26ban lesz választás, trump marad 2030ig, európában buknak a baloldali kormányok

a liberalizmus globálisan szétesőben, az guruló dollárok befagyasztva

pressman hazazavarva

milyen mozgástere van vargánénak?

tegnapelőtt 23:47
 3/82 anonim ***** válasza:
20%

Rendkívül visszaesett a népszerűsége, annyi esélye maradt mint előző választáson a DK-nak.

Amúgy abban bizonytalan vagyok, hogy lesz e újabb 2/3.

tegnap 00:00
 4/82 anonim ***** válasza:
57%
fideszes republikon? az szdsz-es horn gábor intézete mióta fideszes? mi lesz a következő? puliai meg a GKI fideszes?
tegnap 00:10
 5/82 anonim ***** válasza:
49%

"Gyakorlatilag mindenki leszarja már Magyar Pétert"

A propaganda mégis foggal körömmel küzd ellene :D Ha úgy lenne ahogy mondanád 1 cikk se jelenne meg a kormánymédiában róla. Itt vidéken változás van kedves barátom. Árad a Tisza.

tegnap 00:17
 6/82 anonim ***** válasza:
52%
érdekes ha megnyitom a mandinert, egy darab cikk van magyar péterről, arról szól, hogy magyar péter megint csak kussol amikor jelentős nemzetközi ügyben meg kellene szólalni
tegnap 00:25
 7/82 anonim ***** válasza:
48%

Ezen is hangosan felröhögtem, hogy Fideszes.

De momdom el se kezdem leírni s tényeket, mert a libbantak olyanok mintha egy alternatív valóságban élnének.

tegnap 00:26
 8/82 anonim ***** válasza:
77%
Készülj fel arra is lelkileg, hogy nem nyer. Ez fontos. A fideszesek meg elképzelni sem tudják, hogy bukik a fidesz, és én ennek örülök, de nem rosszindulatból, hanem tényleg nem látják a valóságot mi indult el. Azt hiszik , mert fidesz legyőzte Gyurcsányt 6x akkor már legyőzhetetlen fidesz.
tegnap 00:31
 9/82 anonim ***** válasza:
49%

nekem semmilyen reményt nem ad.

inkább elkeserítő hogy ennyi ostoba ember van aki egy gagyi exfideszes hulladékért így el van ájulva.

hogy akar ez az ember egy országot irányítani aki a záróizmait se tudja kontrollálni?

ez az ukrajnát támogatni politikával meg totál elásná magát, nem hiszem el hogy tényleg nem jöttetek rá 15 év alatt hogy fordítva ültök a lovon. bezzeg ha fegyvert kéne fogni ukrajnáért, elsők lennétek az osztrák határon fosos bokával.

ja és aki nem ért egyet ezzel a béna kérdéssel az közel se megafosos.

tegnap 00:32
 10/82 anonim ***** válasza:
40%

#9. Nem tudom, cimbi, de nekem úgy tűnik, mintha kormánymédiát más sem fogyasztana, csak ti...gyanúsan képben vagytok vele egyfolytában, míg én fideszesként sem tudom soha, hogy épp miről számolnak be benne.

Amit MP-ről írok, az az én saját megfigyelésem, és másnak is azt ajánlom, hogy próbáljon néha hallgatni a megfigyeléseire. Aki tényleg, komoly arccal azt gondolja, hogy MP most nem minimum stagnál, de inkább lefele megy a kezdeti sikerek után, az valamit nagyon benéz.

Mellesleg az érved alapján MZP meg kellett volna, hogy nyerje 2022-t, hiszen a kormánymédia olyan szinten b.sztatta, mintha tényleg óriási tényező lett volna. Amit mondani szeretnék ezzel: csak azért, mert a NER ontja az MP-t gyalázó tatalmakat, még mehet MP ténylegesen is lefelé. A mondanivalómnak ráadásul semmi köze ahhoz, hogy kivel mennyit foglalkozik a média, korábban is láttuk már, hogy ez pont semmit nem jelent. A "mindenki leszarja MP-t" érvemet semmivel sem érzem gyengébbnek most, mint amikor először leírtam.

tegnap 00:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!