Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva Magyar Péter országjárás...

Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Figyelt kérdés
pláne a tegnapi botrányos Zelenszkij-Trump találkozó után..Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt, ha már egy Kreml vezérelt KGB ügynök vette át az USA vezetését.

tegnapelőtt 23:43
 71/101 anonim ***** válasza:
45%

na ez új tiszagyapjas legalja

a gyurcsány korszak azért volt csodálatos, mert volt feketemunka

tegnap 18:15
 72/101 anonim ***** válasza:
60%
#71 Nem azért. Csak ne sírj arról hogy nem volt munka. Az a számú munkanélküliség közel se volt jelen amit írtál, csak az adóhiány volt nagy a növekvő feketemunkások miatt. De ettől függetlenül hiába vannak most munkahelyek az alacsony bérezés meg alacsonyan tartott reálbér kiszorítja az embereket inkább külföldre, illetve szükség van külföldi munkásokra betölteni a helyeket.
tegnap 18:26
 73/101 anonim ***** válasza:
85%

tényleg nem volt munka, minimálbéres hulladék melókért álltak hosszú sorokban az emberek

te ott voltál? én ott voltam

tegnap 19:00
 74/101 anonim ***** válasza:
0%

"na ez szép kis öngól volt, szóval akkor a tisza az egy újfidesz párt, egyetértesz? miért is vagytok ti különbek?"

Valamit benéztél barátom. Mondtam valahol, hogy Tiszás vagyok?

tegnap 19:01
 75/101 anonim ***** válasza:
80%
#72 Nem volt munkanélküliség? Te hány éves voltál akkor?
tegnap 19:15
 76/101 anonim ***** válasza:
31%
#75 Nem volt akkora munkanélküliség amennyit ti hisztek, akármilyen sorokat láttatok. A feketemunkások száma brutál magas volt. 2008-ban szűnt meg jónéhány munkahely a válság következtében. Teljesen függetlenül Gyurcsánytól is, a munkahelyek ugyanúgy bezártak volna. Orbán ekkor azt mondta hogy nem a válság miatt volt. De közben Németországban meg akármelyik másik gazdagabb EU-s országban is beütött a krakk akkoriban, sokkal jobban mint a mostani helyzetekben, csak amint a németek kimásztak belőle, teremtettek munkahelyeket Magyarországon is. Persze nem csak a németek, van itt Olasz meg mindenféle, csak Magyar nincs.
tegnap 20:26
 77/101 anonim ***** válasza:
71%
nem igaz, hogy független volt gyurcsánytól, és a munkanélküliség már a válság előtt is jelen volt
tegnap 20:32
 78/101 anonim ***** válasza:
47%

"Orbán ekkor azt mondta hogy nem a válság miatt volt."

orbán az országnak akart jót a külföld előtt, nem úgy mint a mostani szarházi ellenzék akik aggodalmakra hivatkozva bulizták ki, hogy vonják meg a pénzünket

tegnap 20:33
 79/101 anonim ***** válasza:
44%

A szart hasonlítjátok össze a fossal kb, egyébként meg világos hogy nem volt lényeges különbség Gyurcsány és Orbán idejében munkanélküléségben. Aki akart és tudott is becsületesen dolgozni, az akkor is dolgozott és most is! Most komolyan azokról a vidéki suttyó trógerekről beszélünk, akik még egy szakmát is lusták voltak lerakni, de lehet még a nyolc általánost se sikerült, és tartják a markukat a segélyért?! Jah lett nekik start közmunkaprogram, mekkora nagy segítség ez az országnak.. Én ott voltam, láttam miről szólt: ezek az alkoholista tetvek, akik világ életükben nem dolgoztak, ugyanúgy nem csináltak semmit ezután se, csak most pénzt is kaptak érte! A rengeteg cigány is ott feküdt az árokpartján, nem termeltek semmit akkor sem és a mai napig nem, nem teszik jobbá az országot, csak most így papíron lett munkájuk, de a fizetésüket nem ők termelik ki maguknak, hanem a valódi értelmes munkások, akik viszont valóban hozzátesznek, fejlesztik az ország gazdaságát a munkájukkal! Csak a munkájukat mégsem becsüli meg rendesen a kormány, az adójuk is sajnos máshová megy, nem az ország fejlesztésére.

Én csak azért hoztam fel Gyurcsány idejét, hogy szembesítsem a fidesz birkákat, hogy bizony akkor sem volt semmivel se rosszabb, sőt a lényeges dolgokban még inkább jobb is! Ha már annyira hasonlítgatni akarunk, akkor ne a Gyurcsány korszakhoz, miért nem inkább a nyugati országokhoz hasonlítgatunk, kedves fidkányok? Elég csak a szomszédba menni. Az Osztrákoknál jobb a vezetés, azért sokkal jobbak a bérek, az átlagszínvonal. De jónéhány olyan ország is kezd lehagyni minket, akik régen mögöttünk voltak.

tegnap 23:31
 80/101 anonim ***** válasza:
65%

"Én csak azért hoztam fel Gyurcsány idejét, hogy szembesítsem a fidesz birkákat, hogy bizony akkor sem volt semmivel se rosszabb, sőt a lényeges dolgokban még inkább jobb is! Ha már annyira hasonlítgatni akarunk, akkor ne a Gyurcsány korszakhoz, miért nem inkább a nyugati országokhoz hasonlítgatunk, kedves fidkányok?"

mivel szembesítettél? akkorát égtél mint egy ház!

hasonlítsuk a nyugathoz! mikor lesz cukrászdám bécsben?

tegnap 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!