Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva Magyar Péter országjárás...

Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Figyelt kérdés
pláne a tegnapi botrányos Zelenszkij-Trump találkozó után..Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt, ha már egy Kreml vezérelt KGB ügynök vette át az USA vezetését.

tegnapelőtt 23:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/101 anonim ***** válasza:
44%

#12. "A fideszesek meg elképzelni sem tudják, hogy bukik a fidesz"

Szerintem ezt rosszul gondolod. A ballib ellenzéki marketing hagyományosan olyan erős, hogy még akkor is el tudja hitetni, hogy veszélyben a Fidesz, ha az ellenfelei a valóságban képtelenek tényleges erőt felmutatni. Ez azonban aktivizálhatja a fideszes szavazókat is (akik óriási tévhit, hogy nem fogyasztanak ellenzéki médiát), és könnyen lehet, hogy emiatt is rohannak a Fideszre leszavazni...ezt onnan gondolom, hogy 2022-ben például én is úgy éreztem, hogy muszáj elmennem és le kell szavaznom a Fideszre, különben könnyen nagy baj lehet, nehogy megnyerje véletlenül a másik oldalon ez a zsák f.sz. Aztán kiderült, hogy alaptalan volt az aggodalmam, de ezt előre nem tudhattam. 2026-ban sem tudhatok előre semmit.

tegnap 00:40
 12/101 anonim ***** válasza:
28%

#7 "Kirölheted vele a seggedet :)

Trump hogyan nyert mikor igen komoly hátrányba mérték?"

Ezen logika alapján a Tisza nyerne akkor is ha kisebbre mérik a fidesznél. Mert trump az ellenzékből nyert, mint ahogy a tisza is most ellenzékből nyer mint trump. Viszont a Tiszát nem mérik kissebbre mint trump esetében volt, sőt úgy tudom az összes felmérés alapján 2/3 arányban vezet. Az a durva hogy még a fideszpropaganda felmérések is valamennyi előnyt bevallanak, valószínű ott is 2/3 a valóságban. Egyetlen dolog maradt orbánnak amiben erős tudott maradni látszatra, hogy magabiztos, betanulta a grazi pszichiátrián biztos, meg hogy ne nézze meg a realitást, mert elsírja magát felolvasás közben, így tud látszólag magabiztos maradni, a vak is magabiztosan mondta, majd meglátjuk.

tegnap 01:30
 13/101 anonim ***** válasza:
61%
Bírom az ilyen elfogult barom állat fideszeseket, akik el se tudják képzelni, hogy az országrabló pártjuk veszíthet, de a Tiszáról akkor is el tudják képzelni ezt, ha a legtöbb közvélemény kutatás szerint vezet.. mi ez ha nem vak hit a saját pártjukban? Semmi alapja nincs, nagyot fognak koppani. Mikor volt olyan, hogy egy db pártot a fidesz fölé mértek és úgy kapott ki? Az elnzéki összefogás most hagyjuk, az egy különleges eset, mellesleg azt sem mérték a fidesz fölé közvetlenül a választások előtt. De előtte akár a Gyurcsány pártját, vagy a Jobbikot a fidesszel még csak megközelítőleg sem mérték egy szintre az elmúlt 15 évben! Azért mert nem is voltak ott, vagyis nagyjából jól mértek. Akkor viszont most is jól mérnek, kezditek már kapisgálni, fidkányok?
tegnap 01:52
 14/101 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy itt GYK-n nagyon beteg demagóg fideszesek vannak, mintha focimeccsen szurkolnának, nyernek mindig aminek örülnek, közben meg lerohad a stadion. Full ugyanolyan fanok amilyenek Ceausescunak voltak. Ami még betegebb hogy Orbán teljes mértékben ugyanúgy bagatelizálja el az inflációt meg gazdasági nehézségeket ahogy Ceausescu tette... belső-külső ellenségeket kreált a népnek hogy azon rugózzanak elterelve a figyelmüket. Propagandával az infláció és a gazdasági nehézségek ellenére Ceausescu továbbra is a rendszer sikereit hirdette.
tegnap 03:32
 15/101 anonim ***** válasza:
61%
Van valami pikart bája annak, amikor egykori fidesz szavazók egy egykori fideszes mellett kampányolnak és közben a jelenlegi fideszes szavazók őket szidják.
tegnap 06:24
 16/101 anonim ***** válasza:
Nem.
tegnap 08:32
 17/101 anonim ***** válasza:
24%

#12. "Ezen logika alapján a Tisza nyerne akkor is ha kisebbre mérik a fidesznél. Mert trump az ellenzékből nyert, mint ahogy a tisza is most ellenzékből nyer mint trump."

Épp csak azt az "apró" különbséget hagyod figyelmen kívül, hogy még Trump a mértéktartó és objektív (hahaha) média által nyíltan gyűlölt, nácinak feltüntetett főellenség volt, addig MP a messiás szintjén van kezelve akkor is, ha naponta a szájukba szarik. :) Akkor szerinted kit fognak jó eséllyel alul- és kit fölémérni, szegény tiszakárosult barátom? :))

"sőt úgy tudom az összes felmérés alapján 2/3 arányban vezet"

Bennfentes tiszászok bazmeg, még viccnek is gyengék vagytok.

"betanulta a grazi pszichiátrián biztos"

Ilyenkor szerintem csak úgy vihognak a monitor előtt ezek a fogatlan tiszás prolik.

tegnap 09:09
 18/101 anonim ***** válasza:

"Az a durva hogy még a fideszpropaganda felmérések is valamennyi előnyt bevallanak, valószínű ott is 2/3 a valóságban."

na mutass már egy ilyet. mert ha valaha egy kormány által nem pénzelt kutatás jött hogy a tisza vezet, azonnal rácáfolt a kormány kutatóközpontja.

tegnap 09:11
 19/101 anonim ***** válasza:
24%

#13. "közvélemény kutatás"

Egybeírjuk, kedves elfogult barom állat tiszaszektás idióta barátom!

"Mikor volt olyan, hogy egy db pártot a fidesz fölé mértek és úgy kapott ki?"

Még mindig az van, hogy időben elég távol vagyunk a választásoktól, ilyenkor tehát minden közvéleménykutató azt rajzol, azt hazudik, amit nem szégyell és amiért fizetve van. Az ellenzék által fizetettek főleg...néhányan még a választás előtti napon sem képesek dolgozni.

Ugyanakkor futnak be az első eredmények MÁR MOST a Tisza gyengüléséről, és ezek nagyon korán jöttek ahhoz, hogy MP-nek valós esélye legyen. De majd meglátjuk persze.

"nagyot fognak koppani"

Jaja, 15 éve folyamatosan...minden ellenzéki sötét proli itt okoskodik nagypofával minden héten, hogy a fidesznek itt a vége. Tudom, tudom, most már tényleg...lehetetlen már titeket komolyan venni, ez a nagy helyzet.

tegnap 09:13
 20/101 anonim ***** válasza:
40%

"mi ez ha nem vak hit a saját pártjukban?"

mert amikor a tiszások skandálják hogy "nem félünk" az ugye nem szektás paranoid hit ugye? 🤡

tegnap 09:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!