Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva Magyar Péter országjárás...

Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Figyelt kérdés
pláne a tegnapi botrányos Zelenszkij-Trump találkozó után..Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt, ha már egy Kreml vezérelt KGB ügynök vette át az USA vezetését.

tegnapelőtt 23:43
 41/98 A kérdező kommentje:
38) nem, én fizetem az öregek nyögdíját.
tegnap 12:43
 42/98 anonim ***** válasza:

#39 amit kapunk az igencsak nagyrészt a saját fizetésem,lévén adókedvezmény a nagyobbik része,tehát én dolgoztam meg érte.

(Mellesleg ezen felül még mindig annyi tb,szjat fizetek így is,hogy az több mint amit egy gyermektelen átlagos keresetű ember fizet)

De én azt is megértem, ha valaki úgy érzi neki a kutya párt,DK, Momentum stb jobban képviseli az érdekeit. Akkor nyilván oda szavaz. Nekünk, családosoknak, nyugdíjasoknak, közmunkásoknak stb a fidesz kedvező.

tegnap 12:47
 43/98 anonim ***** válasza:
15%
és te valakine a gyereke vagy, esetleg a te anyád se "ellett a rendszernek"?
tegnap 12:47
 44/98 A kérdező kommentje:
42) tedd hozzá, nekünk elvteleneknek akiknek mindegy hogy amúgy lerohad az ország.
tegnap 13:18
 45/98 anonim ***** válasza:
27%

minden ballibkó ilyen szemellenzős

ugyan honnan rohad az ország? gyakorlatilag az összes statiszika azt mutatja, hogy ~2012 volt a mélypont a 2003ban elindított zuhanás után

azóta gyakorlatilag csak fölfelé van, a háborút meg a járványt talán ne próbáljuk orbán nyakába varrni

különösen, ha a ballibkó narratíva háborúpárti, akkor tessék hatalmas tapsal fogadni a magas élelmiszer és benzinárakat, amikkel ugyan az oroszok nem járnak rosszul, de azt tilos megkérdeni, hogy tulajdonképpen ha belelövünk a saját lábunkba akkor az hogyan segíti az ukránokat

tegnap 13:24
 46/98 anonim ***** válasza:
#42 Tehát gazdasági szempontból valójában semmi sincs ami miatt a fidesz megállja a helyét. A pénzt visszaosztják nagyjából, kivéve ami megy a saját zsebekbe (a gazdaság természetesen nem lett egyenletesen elosztva így hülyeség az az átlagfizetés adat amit lead a KSH), emellett az inflációval se tudnak mit kezdeni, az ársapka másra teszi rá az árakat, de lényegében már megtörténtek az emelések, a többi adó meg áremelések ami bejött a reálbéreket alacsonyan tartja. De ha el is vonatkoztatok attól hogy a családja meg a haverok által birtokolt vállalkozások kőgazdagok, elég végigtekinteni azon hogy milyen üzleteket ütnek nyélbe vagy hogy mire szórják a pénzt. Ezek után csodálkoznak a fidesz szavazók hogy egy trehány kormánynak tartja őket az ország fele, mert Orbán már nem csodálkozik ezen, ő teljesen tisztában van ezzel, viszont nem érdekli hogy az értelmiség le akarja váltani, neki elég Győzike meg Dopeman szeretete.
tegnap 13:26
 47/98 anonim ***** válasza:
20%

az értelmiség? azokok kik? akiknek a szája olyan, hogy bleh?

2002-2010ben megtapasztaltuk a bukott liberális "értelmiség" szakértelmét

elhibázott privatizáció, munkanélküliség, szemellenzős szemforgatás

soha többet SZDSZ, akkor se ha tiszának nevezik

tegnap 13:29
 48/98 anonim ***** válasza:
15%
Az ország nem rohad. Egyedül azért lenne jó a kormányváltás hogy magadfajta is lássa,hogy semmi nem lesz jobb amit most rossznak gondol. Viszont a jó dolgokat biztosan eltörlik, például nem fogunk adókedvezményt kapni vagy nem ilyen mértékben. Ez kb biztos.
tegnap 14:44
 49/98 A kérdező kommentje:
48) és akkor mi a baj?
tegnap 14:46
 50/98 anonim ***** válasza:

23: "Egy "nem félünk" az még mindig sokkal jobb"

tipikus tiszás mentalitás, egyet tudtok: a másikra mutogatni. és ennyiben kimerül minden tudományotok.

tegnap 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!