Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Torót miért nem célozza sohasem a propaganda? Vagy miért nem beszél ilyen problémákról?

#117. "Írok"
Ment a válasz postafordultával.

#118. "#116 Szerintem ne eröltesd, mert jobban le lesztek százalékolva mint itt gyakorin."
Tiszás kolléga jelentkezett be, én pedig nagyon szívesen eltöröm mindkét karját, ezen ne múljék!

"Ha én leszavaztam 2022-be a Fideszre, sőt táncoltam meg koccintottam a győzelemre, akkor én gyűlöletet és megvetést érdemlek?"
Sajnálom, de nem tudok jót érezni azok iránt, akik látják mennyire szar az ország a fidesz vezetése alatt, mégis megszavazzák! Elég sokmindent leírtunk itt is, mik a problémák, ha valaki ennyire retardált, hogy ezek ellenére is a fideszre húzza az x-et, lelke rajta, de azt ne várja el hogy én szeressem!

Ha még egy fidesz kétharmad lesz, én húzok el ebből az országból, vissza se jövök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!