Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva Magyar Péter országjárás...

Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Figyelt kérdés
pláne a tegnapi botrányos Zelenszkij-Trump találkozó után..Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt, ha már egy Kreml vezérelt KGB ügynök vette át az USA vezetését.

márc. 1. 23:43
 121/150 anonim ***** válasza:
68%
Sőt a direkt36 filmjét is az ukránok finanszírozták. Ez most a a legfontosabb dolog az életükben. 😅😅😅
tegnap 23:37
 122/150 anonim ***** válasza:
#115 Az a 2/3 most Pápán pl. egy gyenge 1/4 lett :D
tegnap 23:37
 123/150 anonim ***** válasza:
#121 Azt kérdeztem ez igaz lehet? Nem a direkt36-ról kérdeztem.
tegnap 23:38
 124/150 anonim ***** válasza:
Torót már tavaly is fenyegette a maffia.
tegnap 23:40
 125/150 anonim ***** válasza:

Torót miért nem célozza sohasem a propaganda? Vagy miért nem beszél ilyen problémákról?

https://www.youtube.com/watch?v=GeVLpisHrBA

tegnap 23:50
 126/150 anonim ***** válasza:

#117. "Írok"

Ment a válasz postafordultával.

ma 00:18
 127/150 anonim ***** válasza:

#118. "#116 Szerintem ne eröltesd, mert jobban le lesztek százalékolva mint itt gyakorin."

Tiszás kolléga jelentkezett be, én pedig nagyon szívesen eltöröm mindkét karját, ezen ne múljék!

ma 00:19
 128/150 anonim ***** válasza:

"Ha én leszavaztam 2022-be a Fideszre, sőt táncoltam meg koccintottam a győzelemre, akkor én gyűlöletet és megvetést érdemlek?"

Sajnálom, de nem tudok jót érezni azok iránt, akik látják mennyire szar az ország a fidesz vezetése alatt, mégis megszavazzák! Elég sokmindent leírtunk itt is, mik a problémák, ha valaki ennyire retardált, hogy ezek ellenére is a fideszre húzza az x-et, lelke rajta, de azt ne várja el hogy én szeressem!

ma 00:58
 129/150 anonim ***** válasza:

Ha még egy fidesz kétharmad lesz, én húzok el ebből az országból, vissza se jövök!

ma 00:59
 130/150 anonim ***** válasza:
19%
Nem lesz itt semmi. FIDESZ győzelem.
ma 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!