Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva Magyar Péter országjárás...

Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Figyelt kérdés
pláne a tegnapi botrányos Zelenszkij-Trump találkozó után..Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt, ha már egy Kreml vezérelt KGB ügynök vette át az USA vezetését.

márc. 1. 23:43
 131/151 anonim ***** válasza:
Schadl György inasba tette Toroczkait.
ma 01:01
 132/151 anonim ***** válasza:

#128. "Sajnálom, de nem tudok jót érezni azok iránt"

De pubi, hát nem is kell! Eleve szereptévesztésben vagytok, amikor azt hiszitek, hogy nektek van bármi jogotok is ítélni valakik felett. Hát ki nem szarja le, hogy hogy toporzékoltok szerinted? Számomra mindig is érthetetlen volt ez az önimádó hozzáállásotok...most nagyon erősen próbálom elképzelni, hogy olyanokat írjak valakikről - pláne politikai alapon -, hogy hát nekem most sajnos az a rossz hírem van feléjük, hogy én nem tudom őket szeretni. És elröhögöm magam. Sosem tudnék ekkora nárcisztikus idióta lenni...és bizony célszerű lenne egy kicsit a hozzád hasonló embereknek is magukba szállniuk. Mégis miért kéne bárkinek is azt valami kegynek éreznie, hogy te szereted őket, és gyásznak, ha nem? Milyen egoista kis világközepének kell ahhoz lenni, hogy komolyan azt gondold (és a kommentedből látszik, hogy te komolyan ezt gondolod), hogy akikről írsz, azok természetesen vágynak a szeretetedre és most biztosan nagyon szomorúak, amiért nem kapják azt meg...atyavilág. :DD

ma 01:12
 133/151 anonim ***** válasza:

#129. "#115

Ha még egy fidesz kétharmad lesz, én húzok el ebből az országból, vissza se jövök!"

Nagyon helyes, remélhetőleg hamarosan búcsúzhatunk.

ma 01:27
 134/151 anonim ***** válasza:

116-os!

Én megmondom őszintén, ahogy ezt elolvastuk összes is szartuk magunkat többen is! 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

Közben elapadt a tisza, több nem fideszes kérdés már nem lesz és most már válaszolni sem merünk itt..... 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

ma 01:27
 135/151 anonim ***** válasza:
Fideszes inasok nyugalom holnap munka.
ma 01:33
 136/151 anonim ***** válasza:
83%
#132 Amúgy ha megvetést érez a fidesz szavazók iránt az nem nárcisztikus és nem is idiótaságból teszi. Okkal teszi. Viszont nálad komoly gondok vannak. Azt hittem hogy csak egy szimpla fideszes csicska vagy aki kap valamennyi alamizsnát ezért, de te inkább mentális betegségben szenvedsz aki a fidesz győzelmében éli ki magát. Te nem megvetést érdemelsz, hanem orvost, de a magadfajtákra már nem akad szakorvos magyarországon mert azok is léptek, így ilyen maradsz egész életedben. Betegség diagnózis: fideszes
ma 01:36
 137/151 anonim ***** válasza:

Én is belegondoltam még egyszer, de továbbra is csak utálni tudlak titeket, idióta narancskárosultakat.. Miattatok csúszik lefelé a lejtőn az ország folyamatosan, milliók életét basszátok ti férgek!

ma 01:38
 138/151 anonim ***** válasza:
*basszátok el
ma 01:39
 139/151 anonim ***** válasza:
A 132-es valami degenerált alja féle lehet még a fideszesek közt is, arra izgul fel hogy a fidesz tönkre teszi az országot, ezért megy négy évente mindig megszavazni :D
ma 01:42
 140/151 anonim ***** válasza:
0%

#134. A helyzet az, hogy valóban elég jól látszik...olyannyira, hogy még a kommentet is csak többes számban mered írni, továbbá a túltolt emojihalom is nagyon árulkodó. Tiszás kisbarátod miután itt bátran fenyegetőzni kezdett a kommentek között fideszesek megverésével, előbb megpróbált eltántorítani a dologtól a "Kick-box, Thai-box, ökölvívás" kulcsszavakkal, gyorsan küldött képet a boxzsákjáról (közvetlenül a 39-es cipője és a GTA Vice City posztere mellett), aztán előbb jött, hogy azzal a kiskapuval hajlandó a nagy fideszverésre, ha a fideszes (ez volnék ugye én) elutazik előbb Debrecenbe, majd jött azzal, hogy március 15-én fent lesz a fővárosban is, nyilván a kisbarátai gyűrűjében siet szopkodni kedvenc ex-fideszes messiása falloszát a tüntetésen. De ha megkeresném a tömegben, akkor biztosan jól megverne. :)

Ennyit rólatok, béna kis prolik, bújj csak el a kaki-emojijaid közé, ott vagy méltó helyen! :) Szárad a Tisza!

ma 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!