Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

#128. "Sajnálom, de nem tudok jót érezni azok iránt"
De pubi, hát nem is kell! Eleve szereptévesztésben vagytok, amikor azt hiszitek, hogy nektek van bármi jogotok is ítélni valakik felett. Hát ki nem szarja le, hogy hogy toporzékoltok szerinted? Számomra mindig is érthetetlen volt ez az önimádó hozzáállásotok...most nagyon erősen próbálom elképzelni, hogy olyanokat írjak valakikről - pláne politikai alapon -, hogy hát nekem most sajnos az a rossz hírem van feléjük, hogy én nem tudom őket szeretni. És elröhögöm magam. Sosem tudnék ekkora nárcisztikus idióta lenni...és bizony célszerű lenne egy kicsit a hozzád hasonló embereknek is magukba szállniuk. Mégis miért kéne bárkinek is azt valami kegynek éreznie, hogy te szereted őket, és gyásznak, ha nem? Milyen egoista kis világközepének kell ahhoz lenni, hogy komolyan azt gondold (és a kommentedből látszik, hogy te komolyan ezt gondolod), hogy akikről írsz, azok természetesen vágynak a szeretetedre és most biztosan nagyon szomorúak, amiért nem kapják azt meg...atyavilág. :DD

#129. "#115
Ha még egy fidesz kétharmad lesz, én húzok el ebből az országból, vissza se jövök!"
Nagyon helyes, remélhetőleg hamarosan búcsúzhatunk.

116-os!
Én megmondom őszintén, ahogy ezt elolvastuk összes is szartuk magunkat többen is! 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩
Közben elapadt a tisza, több nem fideszes kérdés már nem lesz és most már válaszolni sem merünk itt..... 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐

Én is belegondoltam még egyszer, de továbbra is csak utálni tudlak titeket, idióta narancskárosultakat.. Miattatok csúszik lefelé a lejtőn az ország folyamatosan, milliók életét basszátok ti férgek!

#134. A helyzet az, hogy valóban elég jól látszik...olyannyira, hogy még a kommentet is csak többes számban mered írni, továbbá a túltolt emojihalom is nagyon árulkodó. Tiszás kisbarátod miután itt bátran fenyegetőzni kezdett a kommentek között fideszesek megverésével, előbb megpróbált eltántorítani a dologtól a "Kick-box, Thai-box, ökölvívás" kulcsszavakkal, gyorsan küldött képet a boxzsákjáról (közvetlenül a 39-es cipője és a GTA Vice City posztere mellett), aztán előbb jött, hogy azzal a kiskapuval hajlandó a nagy fideszverésre, ha a fideszes (ez volnék ugye én) elutazik előbb Debrecenbe, majd jött azzal, hogy március 15-én fent lesz a fővárosban is, nyilván a kisbarátai gyűrűjében siet szopkodni kedvenc ex-fideszes messiása falloszát a tüntetésen. De ha megkeresném a tömegben, akkor biztosan jól megverne. :)
Ennyit rólatok, béna kis prolik, bújj csak el a kaki-emojijaid közé, ott vagy méltó helyen! :) Szárad a Tisza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!