Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Látva Magyar Péter országjárás...

Látva Magyar Péter országjárásán a sok ezer embert nektek is picit reményt ad, hogy lehet lesz változás?

Figyelt kérdés
pláne a tegnapi botrányos Zelenszkij-Trump találkozó után..Én bízom benne, hogy a Tisza kormány is együtt támogatja majd Ukrajnát a harcban az EU-val együtt, ha már egy Kreml vezérelt KGB ügynök vette át az USA vezetését.

márc. 1. 23:43
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 111/125 anonim ***** válasza:
19%

"itt a fideszesek nyíltan vállaják, hogy az országlerohasztó politikájuknak tapsolnak! Az ilyenek mit érdemelnek? Szerintem pont ezt: gyűlöletet és megvetést! Hiszien itt rengetegen vagyunk ebben az orszsgban, akik megisszák a levét az ilyen emberek döntéseinek köszönhetően, lásd 94-es válaszoló"

Válaszolnál akkor ezekre a kérdésekre?

Ha én leszavaztam 2022-be a Fideszre, sőt táncoltam meg koccintottam a győzelemre, akkor én gyűlöletet és megvetést érdemlek?

Ha igennel válaszolsz, (gondolom mert ezt írtad) akkor mondjuk ha megvilágososok és mégse akarok a Fideszre szavazni, akkor már rendbe vagyunk, vagy mindig is haragudni fogsz rám, amiért romokba az Ország?

Kérdésem arra irányul, hogy mikor nyerhetek bebocsájtást a valhallába? :D

tegnap 17:11
 112/125 anonim ***** válasza:
35%
Ahogy Tisza Petit megszavazzák miniszterelnöknek, varázsütésre jobb lesz minden. Abban a percben hullani kezd majd a pénz az égből, a kutyák is aranyat fognak sz@rni. Nem kell többé dolgozni senkinek, teherautóval fogja járni az országot és lapáttal fogja szórni a gyémántot a népnek. A csövesek is kaviárt esznek majd homárral. Magyarország lesz az új Kánaán.
tegnap 19:47
 113/125 anonim ***** válasza:
45%

"Ezt a fideszes baromsagot befejeznétek légyszi, hogy háborúparti meg békepárti? Ezt direkt azért találta ki a Fidesz a híveinek, hogy összeugrassza a népet. Az egyedüli háborúpárti az Putin, az agresszor pedig Oroszország. "

az a háborúpárti, aki azt hiszi, hogy a háború focirangadó, és mindenki köteles ukránpárti ultra lenni

pálya széléről bekiabáló szájhős NAFO-SZEFÓ

tegnap 19:58
 114/125 anonim ***** válasza:
25%

Fegyverek küldése egy olyan háborúba amit Ukrajna nem nyerhet meg, az nem más mint tömeggyilkosság. Őket nem nevezném békepártinak, inkább agresszorok.

Most arról beszélnek, hogy az EU retteg hogy mindenkit letarol Oroszország. Akkor kérdezem én, mikor csorgatták, csepegtették a hadifelszerelést Ukrjnának, akkor az valós szándék volt, vagy olaj a tűzre?

Gondolom logikusan mindenki kitalálja, akinek van egy kis esze, hogy az utóbbi.

tegnap 20:22
 115/125 anonim ***** válasza:
0%

#109. "Az ilyenek mit érdemelnek? Szerintem pont ezt: gyűlöletet és megvetést!"

Köszönjük szépen, eddig erre az volt a válaszunk, hogy akkor zokogjatok csak tovább a sarokban, marad a kétharmad. Ha ez kell, hát ez kell, ti akartátok.

tegnap 22:14
 116/125 anonim ***** válasza:
0%

#100. "Én azt javaslom, hogy itt a jó idő és verjünk meg fideszeseket. Mivel érdemben nem tudsz velük kommunikálni, így más opció nem maradt."

Szia, dobj rám egy privát üzit és megbeszélhetünk egy randit, ha gondolod. Nagyon szívesen megnézném, hogy kussolsz és szarod össze magad ijedtedben élőben! :)

tegnap 22:16
 117/125 anonim ***** válasza:
Írok!
tegnap 22:51
 118/125 anonim ***** válasza:
100%
#116 Szerintem ne eröltesd, mert jobban le lesztek százalékolva mint itt gyakorin.
tegnap 23:15
 119/125 anonim ***** válasza:
63%
Mindennap sz.rrá vannak itt oltva a fideszes patkányok. De a facebook kommentekben sem kímélik őket. 😅😅😅 Ha meg bunyózni akarnának a egysejtű fideszes véglények. Akkor az jó hír!!!!! Mivel van bőven Tiszás is! 😉
tegnap 23:29
 120/125 anonim ***** válasza:

[link]

Ez igaz lehet?

tegnap 23:34
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!