Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokakba kell még egyfajta...

Sokakba kell még egyfajta politikai érettség, hogy tudják a Fidesz csak a Tiszával 1:1-ben váltható le, nem úgy ha nem szavazunk, leszavazunk ilyen 1-5%-os pártocskákra, mint a kutyák, DK, momentum, mi hazánk stb?

Figyelt kérdés

febr. 8. 10:39
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
41%
Akkor senkire se szavazzunk?? Ez a fidesz érdeke. Legális élő brutális maffia. A rendőrők a bűnözőket védik. Ez legyen? A rendőrség főnöke parancsra a bűnözőket támogatja. Ez csak népakarat tudja megdönteni.
febr. 22. 01:39
 42/45 anonim ***** válasza:
38%

[link]

Én nem azt mondom hogy Toroczkai legyen, legyen Magyar Péter, vagy Márkizai, vagy egy új mindegy, de ne a bűnözésnek adjunk már teret, hát a fidesz a bűnöző szervezetekez támogatja, nem tud már másképp hatalmon lenni, ha ez így folytatódik lehet félni.

febr. 22. 01:42
 43/45 anonim ***** válasza:
41, én inkább mosogatok Londonban, minthogy ezek közül, bármelyikre is leszavazzak.
febr. 22. 06:50
 44/45 anonim ***** válasza:
37%
#43 Az a baj hogy (részben) ezért tud működni ez a velejéig megromlott párt, hogy nem szavazok. 30 % vagyis milliók nem szavaznak.
febr. 22. 14:03
 45/45 anonim ***** válasza:

44, egy életem van, nem fogom olyan országra elpazarolni, ami nem akar engem. Ha lehetőségem van olyan életet élni, amit én szeretnék egy olyan országban, ami erre lehetőséget ad, élek vele, éltem vele.

Ezek az emberek magasról tesznek rám. Magyar Pétert sem nagyon zavarta, amikor tömegek mentek el 0rbán miatt, most, hogy ő lett az ellenzéki akárki, hirtelen már zavarja.

febr. 22. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!