Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokakba kell még egyfajta...

Sokakba kell még egyfajta politikai érettség, hogy tudják a Fidesz csak a Tiszával 1:1-ben váltható le, nem úgy ha nem szavazunk, leszavazunk ilyen 1-5%-os pártocskákra, mint a kutyák, DK, momentum, mi hazánk stb?

Figyelt kérdés

febr. 8. 10:39
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
82%

#9 Nem kell álnaívkodni. Arra kell szavazni amelyik párt a leginkább megfelel az igényeidnek, jövőképednek.

ha neked elég ennyi, hogy nem a fidesz lesz kormányon, akkor persze legyen a tisza. Ha ennél azért egy kicsit többre tartod magad akkor meg keresned kellene jobbat vagy csinálni ha nincs ilyen még.

febr. 8. 11:21
 12/38 anonim ***** válasza:
20%

#9 Nem kell álnaívkodni. Arra kell szavazni amelyik párt a leginkább megfelel az igényeidnek, jövőképednek.

Ha neked elég ennyi, hogy nem a fidesz lesz kormányon, akkor persze legyen a tisza. Ha ennél azért egy kicsit többre tartod magad akkor meg keresned kellene jobbat vagy csinálni ha nincs ilyen még.

febr. 8. 11:21
 13/38 A kérdező kommentje:

Nem tudom mit varnak el tenyleg az emberek. Egyreszt aki DK-s neki csak egy DK-s hozhatja el a kanaant. Ha valaki meg kicsit is jobboldali az nem jo. MZP jobboldali volt de nem fideszes, nem volt jo, cserben hagytak

A Tisza szerintem remek munkat vegeznagykn jol epitkezik es ha marad ez az elegedetlenseg, gazdasagi caodhelyzet, szerintem siman levaltja majd a Fideszt. Kb egy eve lejtmenetben van ez a korrupt part

febr. 8. 11:22
 14/38 anonim ***** válasza:
48%

"Arra kell szavazni amelyik párt a leginkább megfelel az igényeidnek, jövőképednek."

És mire megyek akkor, ha esetleg be is jut a párt, de kétharmaddal szemben gyakorlatilag csak biodíszlet?

Tudod, ez olyan, mintha megvenném álmaim kertes házát úgy, hogy semmi munkalehetőség, a kezelőorvosomhoz egy nap eljutni, és akkor még nem beszéltünk iskoláról, óvodáról stb. Minősítgethetsz, de az élet televan olyan helyzettel, amikor kompromisszumra van szükség.

febr. 8. 11:31
 15/38 anonim ***** válasza:

#13: ott a gond, hogy az ilyen "arra kell szavazni amelyik párt a leginkább megfelel az igényeidnek, jövőképednek" is erre játszik rá, hogy egyesek elhiszik, hogy pártokra szavazni csakis elvek szerint lehet, illetve próbálnak lelkiismeretei kérdést csinálni az egészből, ahol semmi helye a pragmatizmusnak. A DK is ebből él meg, és néhány mikropártot is ez tart életben.

Majd ha politikusokban lesz lelkiismeret. Addig nem szabad az ilyen manipulációknak bedőlni.

febr. 8. 11:39
 16/38 Koplárovics Béci ***** válasza:
59%
Ha egy NER-lovagra képes vagy szavazni, akkor más gaztettekre is képes lehetsz. Pl 2030-ban visszasírod Orbánt.
febr. 8. 11:45
 17/38 anonim ***** válasza:
50%

Én Hadházy Ákossal értek egyet és a magyar "demokráciával és szabad választással" kapcsoaltos véleményével:

https://www.youtube.com/watch?v=DVIl4SIeLLY

febr. 8. 11:47
 18/38 anonim ***** válasza:
74%
Az lenne a politikai érettség, ha képes lennél mások véleményét is felfogni, nem csak a sajátodat. Neked Orbán leváltása a legfontosabb, másnak pedig nem ez. Az a fajta intolerancia, és világszemlélet, hogy aki nem szavaz, aki nem oda szavaz, ahova te, az csakis valamiféle hiba vagy félretájékozottságból fakadhat, az a legnagyobb fokú politikai éretlenség. Azok, akik jelenleg nem Tisza és nem Fidesz szavazók, ők nem óvodások, akik a te okításodra várnak hanem választópolgárok, akik hoznak egy döntést, adott esetben a Fidesz kormány mellett, a Tiszával szemben. Őket meggyőzni kell és nem fölényeskedően kioktatni, hogy “éretlenek”.
febr. 8. 11:48
 19/38 A kérdező kommentje:
14) egyetértek. Ezért kell sokaknak felnőni a magyar politikához.
febr. 8. 11:49
 20/38 anonim ***** válasza:
68%

Arról győzz meg, hogy ez az ország még szabad választásokkal rendelkezik, ahol mindenkinek a szavazata egyenlő.

Amikor 10000 Ft-ért veszik a szavazatokat, azt gondolom, hogy nem én vagyok az, aki álomvilágban él.

febr. 8. 11:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!