Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokakba kell még egyfajta...

Sokakba kell még egyfajta politikai érettség, hogy tudják a Fidesz csak a Tiszával 1:1-ben váltható le, nem úgy ha nem szavazunk, leszavazunk ilyen 1-5%-os pártocskákra, mint a kutyák, DK, momentum, mi hazánk stb?

Figyelt kérdés

ma 10:39
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
29) mondjuk azt vágld hogy ezzel csak a fideszt tartod hatalomban? Nem mellesleg tudsz jobbat?
ma 12:25
 32/38 anonim ***** válasza:
23%

Hogyne vágnám, 10000 ftos szavazatvásárlás mellett, azt hiszem, én bármit is vághatok!

Tudok jobbat, nem adom mégegyszer a nevemet ehhez a bohózathoz.

És, ha az emberek esetleg rájönnének erre, akkor, tisztában lennének vele, hogy csak úgy lesz változás, ha az történik, mint Szlovákiában, vagy Szerbiában, vagy a horvátoknál, ahol hogy-hogy nem, elérték, holgy csökkenjenek a bolti árak, mert demonstráltak.

ma 12:32
 33/38 anonim ***** válasza:
Sok eszed van
ma 12:33
 34/38 anonim ***** válasza:
0%
Eszem, annyi, amennyi, de, legalább senkinek sem került 10000 ftjába, vagy egy zsák krumplijába, az enyimé az ingyé vót.
ma 12:34
 35/38 A kérdező kommentje:
Hagyd mar ezt a 10.000 ftot. Elhiszem hogy golt ilyen eset, meg Hadhazy sem akarja hogy elfeledjek h o valamit csinalt az elmult par evben, de a kornyezetemben szimplan csak azt tapasztaltam h nekik nem eleg jo az elllenzek de mas se. Azota is panaszkodnak mennyire szar minden, persze nem tesznek semmit. Szavazni sem mentek el....
ma 12:42
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

Nem, nemhagyom!

Abban az országban, ahol bűntetlenül lehet szavazatotkat vásárolni, több alkalommal igazoltan, ott semmit sem ér a választás.

ma 12:46
 37/38 anonim ***** válasza:
46%

Akkor maradjon minden így. 🙂

De már látom hogy egy troll vagy. Ennyi ésszel mint amit mutatsz csak fideszes lehetnél de elmondásod szerint nem az vagy. Akkor meg csak trollkodsz itt.

ma 12:49
 38/38 anonim ***** válasza:
0%

Nem teljesen mindegy, neked, hogy én mi vagyok?

Akár Jézus is lehetek, ha eldöntötted, hogy a nevedet adot ehhez és szavazol.

De, a "szavazás" másnapján, én, ha még megélem, visszajövök elmondani, hogy megérte és milyen érzés, hogy mások 10000 ft-ot kaptak azért, amihez te egy fillért sem.

ma 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!