Sokakba kell még egyfajta politikai érettség, hogy tudják a Fidesz csak a Tiszával 1:1-ben váltható le, nem úgy ha nem szavazunk, leszavazunk ilyen 1-5%-os pártocskákra, mint a kutyák, DK, momentum, mi hazánk stb?
Hogyne vágnám, 10000 ftos szavazatvásárlás mellett, azt hiszem, én bármit is vághatok!
Tudok jobbat, nem adom mégegyszer a nevemet ehhez a bohózathoz.
És, ha az emberek esetleg rájönnének erre, akkor, tisztában lennének vele, hogy csak úgy lesz változás, ha az történik, mint Szlovákiában, vagy Szerbiában, vagy a horvátoknál, ahol hogy-hogy nem, elérték, holgy csökkenjenek a bolti árak, mert demonstráltak.
Nem, nemhagyom!
Abban az országban, ahol bűntetlenül lehet szavazatotkat vásárolni, több alkalommal igazoltan, ott semmit sem ér a választás.
Akkor maradjon minden így. 🙂
De már látom hogy egy troll vagy. Ennyi ésszel mint amit mutatsz csak fideszes lehetnél de elmondásod szerint nem az vagy. Akkor meg csak trollkodsz itt.
Nem teljesen mindegy, neked, hogy én mi vagyok?
Akár Jézus is lehetek, ha eldöntötted, hogy a nevedet adot ehhez és szavazol.
De, a "szavazás" másnapján, én, ha még megélem, visszajövök elmondani, hogy megérte és milyen érzés, hogy mások 10000 ft-ot kaptak azért, amihez te egy fillért sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!