Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Sokakba kell még egyfajta...

Sokakba kell még egyfajta politikai érettség, hogy tudják a Fidesz csak a Tiszával 1:1-ben váltható le, nem úgy ha nem szavazunk, leszavazunk ilyen 1-5%-os pártocskákra, mint a kutyák, DK, momentum, mi hazánk stb?

Figyelt kérdés

ma 10:39
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
17) mi a video lenyege?
ma 11:52
 22/38 anonim ***** válasza:
Az, hogy Hadházy Ákos szerint az ország nem demokratikus és a választások nem szabadok, és homokba dugja a fejét, aki szerint lehet kormányt váltani választások útján.
ma 11:53
 23/38 A kérdező kommentje:
20) pont emiatt nem szavaznak sokan. És ez baj. Mert akinek nem kellene szavaznia az meg szavaz
ma 11:54
 24/38 A kérdező kommentje:
22) egyetértek, de eddig mi ment 15 even keresztul? Ezek az alakok elmentek az ATV-be, RTL-be, kiirtak a facebookra h minden szar majd felvettek a kepviseloi szavazatukat.
ma 11:55
 25/38 anonim ***** válasza:
19%

Például én, ezért nem fogok szavazni, nem játszatják el velem mégegyszer, hogy ez egy demokrácia, mikor tisztában vagyok vele, hogy nem vagyunk demokrácia.

Nem adom a nevem mégegyszer ehhez a cirkuszhoz.

ma 11:56
 26/38 árokpart ***** válasza:
28%
Muszáj a Fideszt leváltani, mert különben soha nem lesz vége ennek az irdatlan mértékű élelmiszerdrágulásnak.
ma 11:56
 27/38 anonim ***** válasza:

26, én ezzel egyet értek és tisztában vagyok vele, ha kormányon marad 0rbán, azzal az országnak vége -mondjuk, az én meglátásom szerint, annyira silány demográf és gazdasági adataink vannak, hogy, már most ki lehet jelenteni, hogy nincs jövőnk-, de azzal nem értek egyet, hogy leválthatók.

Nem szavazófülkével lehet őket leváltani, az a hajó már elment ennek az országnak.

ma 11:59
 28/38 anonim ***** válasza:
61%
#25 Akkor minek vagy itt? Miért foglalkozol a politikával? Menj el szavazni bárkire csak ne a retek fideszre és máris tettél valamit ezért az országért.
ma 12:16
 29/38 anonim ***** válasza:
37%

28, mert próbálom felhivni a figyelmet arra, hogy az ország nem demokrácia. Azért vagyok itt, hogy felhivjam az emberek figyelmét, hogy, amikor 10000 ft-ért vásárolnak szavazatokat, az övék tizedet fog érni hozzájuk képest.

Én azért vagyok itt, hogy változás legyen, de tisztában vagyok azzal, hogy ez nem szavazat formájában fog bekövetkezni, mert nem vagyunk demokratikus ország.

Egy új Fehéroroszország lettünk.

ma 12:22
 30/38 anonim ***** válasza:
Kommentelésből biztos hogy nem lesz változás. Az emberek nem a gyakorikérséseken olvasott kommentek miatt fognak az utcára menni.
ma 12:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!