Állami cég mint a TSZ? Ott voltak akik nem voltak bejelentve.
febr. 5. 07:48
12/43 anonim válasza:
10-es. Ha 71 éves vagy, és 55 évesen mentél nyugdíjba, akkor azt a Gyurcsánnyal kell megbeszélned. 16 évvel ezelőtt 2009 volt. Aki most megy nyugdíjba, az többet kap, mint a fizetése volt.
febr. 5. 07:50
13/43 anonim válasza:
Tudom jól, hogy aki most megy nyugdíjba, az többet kap. De én akkor mentem nyugdíjba. Nem 65 évesen, hanem 63.5. Mert nnyi volt a rám érvényes nyugdíjkorhatár. És igenis megbeszélném Gyurcsánnyal IS. Ő hozta ezt az esztelen, diszkriminatív törvényt, amiről beszéltem, és utána Orbán még 5 évig életben tartotta. Az viszont már teljes egészében Orbán sara, hogy a régebbi nyugdíjak így elértéktelenednek. Ha most megy nyugdíjba valaki, aki nálam kevesebbet dolgozott és valóban csak minimálbér után fizette a járulékokat, az valóban többet kap min én.
De szerinted ez így igazságos?
Nem azt tartom igazságtalannak, hogy ő többet kap, hanem azt, hogy mienket nem korrigálták, és nem emelték tisztességesen.
febr. 5. 08:02
14/43 anonim válasza:
Nyugtasson meg a gondolat, hogy a te korosztályod ingyen, vagy fillérekért jutottak lakáshoz. Kiutalták, meg a hitelt elengedték. Ez ma nincs.
febr. 5. 08:05
15/43 anonim válasza:
Amúgy meg Budapesten sosem volt olyan , hogy még a fiatalok sem kaptak munkát. Csak aki nem akart, az nem kapott.
febr. 5. 08:10
16/43 anonim válasza:
Lehet lepontozni, de ez van.
febr. 5. 08:11
17/43 anonim válasza:
#14 Nem nyugtat meg, mert lehet, hogy a korosztályomból sokan igen, de én nem jutottam ingyen lakáshoz. Sőt, amikor "élemedett korom" miatt munkanélküli lettem, még el kis kellett adnom lakásomat, mert különben vitte volna a végrehajtó.Pedig nem volt rajta hitel, se Forint, se deviza. Csak egyszerűen nem tudtam miből fizetni a rezsijét. Csak így tudtam kihúzni azokat az éveket. Pedig nem kocsmára, meg játékgépre költöttem a 22800 Ft-os "segílyemet", azt sem tudtam és most sem tudom, hogy egyáltalán hol van ebben a városban egy kocsma.
febr. 5. 08:17
18/43 anonim válasza:
Ez a felvétel mindent elárul az ország, az emberek állapotáról, szívből beszél a hölgy és őszintén, megrendítő.
#15 Budapesten tudom, hogy nem volt. De én akkor már nem Budapesten éltem, hanem egy olyan vidéki nagyvárosban, ahol nagyon is súlyos volt a helyzet.
febr. 5. 08:21
20/43 anonim válasza:
"akkor te már nem is vagy ember?"
Ez honnan az Istenből jött neked?
"Nem mindegy, hogy ki miért jut bajba."
Tehát mindkét csoport bajba jutott. Köszönöm, csak ennyit szerettem volna, mert eléggé félreérthető volt, hogy Te úgy kezded, definiáljuk a bajbajutott fogalmát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!